logo

شنبه 18 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/02/18 - 17:42
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

غربالگری یک میلیون نفر از سوی جمعیت هلال احمر استان بوشهر در اوج کرونا

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر از توزیع 900 بسته غذایی ماه مبارک رمضان میان نیازمندان و غربالگری یک میلیون نفر در اوج کرونا خبر داد

به گزارش روابط عمومی جمعت هلال‌احمر استان بوشهر غلامرضا حاجیانی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر ظهر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه که با هدف گرامیداشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر برگزار شد گفت: جمعیت هلال احمر دارای 7 اصل مهم بی‌طرفی، بی‌غرضی، مستقل و نداشتن وابستگی، خدمت داوطلبانه، بشردوستی، یگانگی و جهان شمولی است که اهداف راهبردی آن نجات زندگی انسان‌های در معرض خطر و مشکل، آمادگی مقابله با سوانح و بحران‌ها، ذخیره سازی کالاهای امدادی و بازتوانی افراد پس از سوانح است.

وی با بیان اینکه 52 حادثه در جهان جان انسان‌‌ها را به مخاطره می‌اندازد افزود: ایران در یکی از مناطق حادثه خیز جهان قرار گرفته و در برخی از حوادث ایران جزو 10 کشور پرریسک و حادثه خیز جهان رتبه بندی می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر از فعالیت 18 پایگاه امداد و نجات در استان خبر داد و گفت: پایگاه‌‌های امدادی استان بوشهر شامل 9 پایگاه جاده‌ای، 5 پایگاه ساحلی و دریایی، و پایگاه‌های کوهستان، هوایی، سگ های نجات(آنسَت) زنده یاب، جستجوگر و مراکز واکنش سریع است.

حاجیانی گفت: سال گذشته سال پرحادثه‌ای در کشور ثبت شد. سیل در استان‌های خوزستان، گلستان، لرستان ازجمله حوادث سال قبل بود که جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر به عنوان معین خدمات زیادی به این مناطق ارائه کرد.

وی به اعزام تیم 42 نفری به پل‌دختر برای رسیدگی به سیل‌زدگان لرستانی اشاره کرد و افزود: در سیل خوزستان نیز تیم 38 نفری قایقرانی خدمات ویژه‌ای ارائه کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر گفت: 15 کامیون لوازم زیستی و غذایی به مناطق سیل‌زده ارسال شد. در سیل امسال در سیستان و بلوچستان و هرمزگان جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر 4 کامیون لوازم زیستی و غذایی ارسال کرد.

حاجیانی، بابیان اینکه در فروردین امسال سیل در کنگان خسارتی وارد کرد افزود: هلال‌احمر در این بحران خدمات گوناگونی ازجمله نجات 40 نفر در مناطق صعب‌العبور با 4 پرواز هلی کوپتر انجام داد.

وی به برگزاری 160 مانور در سطح استان بوشهر اشاره کرد و گفت:در مانور هسته‌ای هلال‌احمر نقش مهم و تأثیرگذاری در امدادرسانی ایفا کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر با اشاره به بحران کرونا و نقش امدادگران هلال‌احمر افزود: در 40 روز عملیات غربالگری و تب سنجی در مبادی ورودی و خروجی شهرها یک‌میلیون نفر غربالگری شدند. این نهاد در رسیدگی به نیازمندان در بحران کرونا خدمات مختلفی با همکاری افراد خیر انجام داده است. در راستای رسیدگی افراد نیازمند با همکاری خیران بسته‌های معیشتی و غذایی میان افراد نیازمند توزیع شد.

وی با اشاره به راه‌اندازی 109 خانه هلال و خانه داوطلب در استان بوشهر افزود: در هفته هلال‌احمر دو خانه هلال و داوطلب در عالی شهر و نیروگاه بوشهر افتتاح می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر تعداد اعضای داوطلب را هزار و 919 نفر اعلام کرد و گفت: در مجموع تعداد جوانان و داوطلبان 3 هزار و 439 نفر است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56041
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب