logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 16:21
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند

دبیرکل جمعیت هلال احمر به مناسب روز معلم با اعضای موسسه علمی‌کاربردی هلال احمر و خلبانان شرکت هلی کوپتری نوید دیدار و از خدمات بی شائبه آنها تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، یعقوب سلیمانی دبیر کل جمعیت هلال احمر در دیدار با اعضای موسسه علمی‌کاربردی هلال احمر و جمعی از خلبانان شرکت هلی کوپتری نوید گفت: در دهه‌های گذشته نتوانسته ایم جایگاه معلم را به خوبی تبیین کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: معلم و استاد کسانی هستند که نسلی از دانشمندان فیلسوفان و اندشمندان را تربیت می‌کنند و وظیفه خطیر آموزش به نسل آینده را بر عهده دارند.
سلیمانی در ادامه خاطرنشان کرد: معلمان بستر ساز رشد و توسعه کشور هستند و رسالت خود را با آموزش به دانش آموزان ایفا می‌کنند. 4 هزار و 905 معلم و استاد شهید داریم که در دوران دفاع مقدس در راه حفظ وطن جان فشانی کردند.
دبیر کل جمعیت هلال احمر گفت: معلمی‌شغلی سراسر عشق است و بی واسطه در تلاش بوده اند که آینده کشور رو به رشد باشد. معلمان در واقع با لسان و قلمشان در راه کار خیر تلاش می‌کنند. شهید علی لندی که به درون آتش رفت تا جان دیگران را نجات دهد نتیجه اقدامات همین معلمان ایثارگر ما است.
گفتنی است؛ دبیر کل جمعیت هلال احمر در پایان از اساتید موسسه علمی‌کاربردی هلال احمر، خلبانان هلی کوپتری نوید و مدرسان نمونه معاونت آموزش جمعیت هلال احمر تقدیر و تجلیل کرد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 153838
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب