logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/12/25 - 09:03
  • تعداد بازدید : 16
  • تعداد بازدیدکننده : 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نجات جان بانوی کوهنورد تهرانی پس از ۱۴ ساعت عملیات جستجو توسط نجاتگران هلال احمر استان تهران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران از نجات جان بانوی کوهنورد ۳۰ ساله گرفتار شده در ارتفاعات شمال تهران خبر داد و گفت: با عملیات جستجوی ۱۴ ساعته نجاتگران هلال احمر استان تهران در ارتفاعات شمال تهران، این بانوی کوهنورد از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمراستان تهران؛ شاهین فتحی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه در ۴۸ ساعت اخیر، اوج بارش برف و وقوع کولاک را چه در پایین دست و علی الخصوص در ارتفاعات شاهد بودیم و علی رغم هشدارهای اعلامی از سوی هواشناسی و اطلاعیه های فدراسیون کوهنوردی مبنی بر عدم صعود کوهنوردان در این شرایط خاص و حادثه ساز آب و هوایی، ساعت ۲۲ روز جمعه ۲۲ اسفندماه ۱۳۹۹ با تماس مردمی که با تلفن ۱۱۲ امداد و نجات هلال احمر صورت گرفت، گزارشی به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات های هلال احمر استان تهران مبنی بر مفقود شدن بانوی کوهنوردی ۳۰ ساله که در حین صعود انفرادی به سوی قله توچال در ارتفاعات شیرپلا و در منطقه یال امیری مسیر را گم کرده، به این جمعیت اعلام شد که بلافاصله با اطلاع به هلال احمر شهرستان شمیرانات، دو تیم عملیاتی جستجو و نجات کوهستان از پایگاه های امداد و نجات دربند و کلکچال به منطقه اعلامی حدودی از سوی مصدوم اعزام شدند. 

وی افزود: نجاتگران کادر و داوطلب این دو تیم با جستجوی بی وقفه در اوج بارش برف و دید بسیار محدود و احتمال وقوع بهمن در ارتفاعات، تا ساعت ۷ صبح روز شنبه موفق به یافتن کوهنورد گمشده نشدند و بلافاصله با جایگزینی دو تیم دیگر و با پشتیبانی تیم واکنش سریع هلال احمر استان تهران، ادامه عملیات در روز شنبه ۲۳ بهمن ماه با حضور سه تیم عملیاتی جستجو و نجات ادامه پیدا کرد. 

وی تصریح کرد: پس از ساعت ها عملیات جستجوی سخت و طاقت فرسا در شب و وجود مه و ساعتها برف کوبی برای رسیدن به کوهنورد گم شده، این بانو در ساعت ۱۴ توسط تیم های حاضر در منطقه رویت شد که پس از بررسی های اولیه مشخص شد دچار سرمازدگی شدید و افت فشارخون شده است که با انجام اقدامات اولیه امدادی، به پایین کوه منتقل گردید که با توجه به عدم وجود آسیب جسمانی، خوشبختانه با رضایت شخصی مرخص شد و این عملیات با موفقیت به پایان رسید.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 73577
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب