logo

یکشنبه 12 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/09/13 - 11:26
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نجات جان ۸۵ نفر از برف و بوران جاده‌های سمنان

با حضور نیروهای هلال‌احمر؛ به ۸۵ نفر که در برف و بوران جاده‌های استان سمنان گرفتار شده بودند، امدادرسانی شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان سمنان، گزارش‌های مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال‌احمر استان سمنان نشان می‌دهد که از ساعت ۱۶ روز جمعه، برخی حوادث مربوط به برف و بوران در راه‌ها و مناطق برفگیر استان سمنان آغاز شده و تا امروز صبح هم ادامه داشته است.

شب گذشته، ۲۴ دستگاه خودرو در راه‌های مناطق برفگیر استان سمنان گرفتار شدند که امدادرسانی لازم به آنها انجام شد.

گرفتار شدن ۱۵ نفر در فرعی اوپرت

در نخستین گزارش، گرفتار شدن سه دستگاه خودرو در برف و کولاک در محور فرعی اوپرت به امدادگران گزارش شد.

این حادثه در کیلومتر ۳۲ محور شهمیرزاد به فولادمحله رخ داده بود که پایگاه امداد و نجات کوهستان شهمیرزاد به‌سرعت وارد عمل شدند و به حادثه‌دیدگان امدادرسانی کردند.

 تعداد حادثه دیدگان این واقعه، ۱۵ نفر اعلام شده است که توسط نیروهای هلال‌احمر پشتیبانی شدند.

توزیع اقلام غذایی و زیستی نیز یکی از اقداماتی بود که در این زمینه انجام و پنج عدد پتو و پنج عدد بسته غذایی بین حادثه‌دیدگان توزیع شد.

این عملیات تا دقایق اولیه نیمه‌شب ادامه یافت و خوشبختانه کسی در آن آسیب ندید.

حادثه برای ۴۰ نفر در محور شاهرود به گرگان

در حادثه دیگری که زمان وقوع آن، حدود دو نیمه‌شب گذشته اعلام شده، ۱۱ دستگاه خودرو در برف و کولاک گرفتار شدند.

حادثه برف و کولاک این بار در کیلومتر ۵۶ محور شاهرود به گرگان، مسافران را درگیر کرده بود و نیروهای پایگاه امداد و نجات کوهستان ابر را وارد عمل کرد.

تعداد حادثه دیدگان در این گزارش، ۴۰ نفر اعلام شده که نیروهای نجاتگر به دادشان رسیدند و خوشبختانه کسی از آنها آسیب جدی ندید.

۳۰ نفر در برف و بوران گردنه بشم

همچنین گزارش مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال‌احمر استان سمنان از گرفتار شدن ۱۰ خودرو در برف و کولاک در گردنه بشم در شهرستان مهدی‌شهر خبر می‌داد.

برف و کولاک شبانگاهی سبب ایجاد مشکلاتی برای خودروها در محور شهمیرزاد به چاشم شده بود و نجاتگران پایگاه کوهستان شهمیرزاد در این زمان وارد عمل شدند و نیروهای پایگاه شعبه مهدی‌شهر هم از آنها پشتیبانی کردند.

۳۰ نفر در برف و بوران این منطقه دچار حادثه شدند و یک نفر هم مصدوم شد که از هلال‌احمر خدمات لازم را دریافت کرد.

امدادرسانی در دورترین نقطه شرق استان سمنان

اما امدادرسانی شب گذشته به مردم همین‌جا متوقف نشد. گزارش بعدی از اعزام یک نفر مصدوم به مرکز درمانی در دورترین نقطه شرق استان سمنان حکایت دارد.

شهر رضوان در بخش کالپوش در شهرستان میامی شاهد اعزام یک نفر مصدوم انتقالی که به درمان نیاز داشت، به مرکز درمانی توسط هلال‌احمر بود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 88581
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب