نقاشی صلح در چهارراه ولیعصر؛ تبلور همبستگی برای کودکان جنگزده
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اعلام کرد: نقاشی صلح توسط داوطلبان جمعیت هلال احمر در چهارراه ولیعصر تهران طراحی و توسط شهروندان تهرانی رنگ آمیزی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ سازمان داوطلبان؛ وحید سلیمی گفت: این اثر هنری با هدف حمایت از کودکان جنگزده در لبنان و غزه خلق شده و با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از شهروندان رنگآمیزی شده است.
وی افزود: هدف این برنامه، افزایش آگاهی عمومی نسبت به شرایط دشوار کودکان غزه و جمعآوری کمکهای مردمیبرای حمایت از آنها بود. بسیاری از شهروندان با حضور در این رویداد، همدلی خود را با این حرکت انساندوستانه نشان دادند.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه قرار است این نقاشی همزمان با روز جهانی داوطلب رونمایی شود، تصریح کرد: این اقدام فرهنگی و انساندوستانه تلاش دارد با تاکید بر مفاهیمی چون همبستگی و صلح، پیام امید و همدلی را به کودکان آسیبدیده از جنگ برساند.