logo

دوشنبه 13 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/05/17 - 11:26
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هلال‌احمر برادر و خویش خبرنگاران است

آخرین کلمات مخابره شده از شهید محمود صارمی، این بود که : به من بگویید چه وظیفه ای دارم. انسان بودن ، وظیفه ای بزرگ است و خبرنگار چشم و گوش و راهنمای راه حقیقت برای این انسان .

علی صارمیان/ سالها پیش در فضای هلال احمر نوین ایران ، فضای جنگ و آن برادری انقلابی ، هلال احمر  را گاهی همطراز نهادهای انقلابی می دانستند. امدادگر و پرسنل و داوطلبش ، یا در حال بیرون کشیدن مجروحان بمباران شهرها بودند ، یا در امدادجبهه ، بدون اسلحه و با برانکاردی بر دوش ، سنگر به سنگر ، مجروح به پشت خط می آوردند ، یا در زلزله و سیل ، نجات می دادند یا در حال سروسامان دادن به اسرا و آزادگان بودند یا خط حمایت مستضعفین .  اینهمه شهید و مجروح  از غیر نظامیان هلال احمر گواه سرخی بر ماه مجروح آن روزهاست. هلال احمر با این ارزش ها کادر سازی کرد و بدینجا رسید.  به گواهی همه نهادهای نظارت ، در درون هلال احمر خط و ربط و فعالیت، همان ارزش هایی است که تجلی شان در صد سال شیر و خورشید سرخ و هلال احمر است‌. حتی پیش از انقلاب نیز تا جایی که توان داشت ، پرسنلش منزه از خطوط جاه طلبانه و غیر مردمی بود‌ . از سازمان انتقال خونش تا دانشکده پرستاری اش تا بهداری و توانبخشی اش ، همه متمایز و آبرومند بود.
 
 
 امروز هلال احمر از پس خبرها و نظرهای ناگوار وارداتی، در خط نجات مردم ایران، در نجابت و کم مهری از سوی دولتمردانی که آن را شعبه ای از بعضی وزارتخانه ها می دانستند بر زانوی خود بلند شده است. مرجعی پاسخگو که در خدمت دلیر است و در تحمل جفا صبور. حقیقت در هزاران خدمت روزانه از مرز سیستان تا کرانه ارس است. قطار خدمتی که نیازمند آن است که در ریلش تثبیت شود و در ریل سیاست و گروه و دسته ای نیفتد. سیاست انسانی و الهی  که در حکمرانی امام علی (ع) است  در تعاونو علی البر هلال احمر تجلی یافته و  خُلق  و طبیعت باطن محمدیه، باور آنان است که امتحان پس داده اند. اگر همین اساسنامه را احترام بگذاریم ، مرامنامه جمعیت تجلی می یابد‌ 
 
 
 خبرنگاران ، چراغ حقیقت در ظلمات و دست اشارت راستی  در بیراهه ها هستند. آنها می پرسند که در روز خبرنگار چه وظیفه ای داریم. آنچنان که شهید صارمی پرسید‌ . ما در هلال احمر به اصول هفتگانه و اهداف چهارگانه ای متعهد هستیم که برادر وار در خدمت اجتماع انسانی وطن عزیز و جهانی مبتنی بر اخوت و کرامت انسانی خدمت کنیم. 
در این مرام، خبرنگاران یادآوران این رسالت و پناه ما در خطر آفرینی تهمت ها، زیاده خواهی ها، تقلیل ها و تعطیل خیر هستند. 
آنها برادر هلال احمرند. هدف مشترک، مرام مشترک می سازد‌ . امید که کنار ما باشند ، دست هایشان توان  زخم بستن را افزون کنند . خطای ما را تصحیح کنند و به قول معصوم ، خبر کار نیک این نهاد و پرسنل و امدادگران  و داوطلبانش  را ترویج دهند. 
آنها برادری را مبنای برابری انسانها می دانند. امید آنکه درک کنند که سرمایه جمعیت هلال احمر، باورهای راستینی است که  یک قرن برای خلق و نگهداشت آن زحمت  چند نسل در کار بوده است. کنارشان هستیم. کنار هلال احمر باشید. 
 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 82482
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب