هلالاحمر کردستان آماده خدمت به زائران حسینی در مرز باشماق
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان در بازدید از مرز باشماق شهرستان مریوان گفت: این جمعیت زیرساخت های لازم برای ارائه خدمات به زائران در ایام اربعین حسینی آغاز کرده است.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان، پیام جلالی افزود: زیرساخت های لازم برای ارائه خدمات به زائران در ایام اربعین حسینی و در مرز باشماق مریوان با همت و تلاش کارکنان، امدادگران، جوانان و داوطلبان هلال احمر استان در حال انجام است.
جلالی بیان کرد: ۲ محل در سطح شهرستان مریوان برای اسکان زائران و پذیرایی و خدمت رسانی به کاروانهای اربعین حسینی در نظر گرفته شده و همچنین در نقطه صفر مرزی ایستگاهی برای خدمت رسانی دایر میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در ادامه با اشاره به اقدامات مهم و موثر هلال احمر در مرز باشماق برای زائران کربلا، عنوان کرد: جهت پوشش امدادی و ارائه خدمات به زائران، تیمهای امدادی در ۸ نقطه جاده های مواصلاتی و مرز آماده بوده و پایگاه های ثابت و سیار نیز جهت پشتیبانی و ارایئ خدمات آماده هستند؛ همچنین اعضای جوانان در قالب تیم های سحر (سفیران حمایتهای روانی) در کنار زائران خواهند بود.
وی تصریح کرد: در گذرگاه مرزی مریوان، ناوگان امدادی هلالاحمر حضور دارد.