هلال احمر زنجان 300 بسته بهداشتی میان سالمندان و بیماران صعب العلاج توزیع کرد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: 300 بسته بهداشتی میان سالمندان و بیماران صعب العلاج به ارزش 150 میلیون ریال توزیع کردیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ سید قاسم موسوی روز دوشنبه در حاشیه توزیع بسته های بهداشتی در خانه سالمندان زنجان(باغ مهربانی) در جمع خبرنگاران افزود: بسته های بهداشتی به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، میان مددجویان مستقر در مرکز حکیم بهزیستی زنجان و خانه سالمندان در باغ مهربانی و بیماران سرطانی و خاص شامل دیالیزی، تالاسمی، هموفیلی، MS و متابولیک در سطح استان توزیع شد.
وی تاکید کرد: با هماهنگی انجام شده میان جمعیت هلال احمر استان زنجان و سازمان بهزیستی این استان و انجمن های حمایت از بیماران خاص این بسته های بهداشتی توسط داوطلبان هلال احمر در اختیار این قشر قرار می گیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: این بسته های بهداشتی حاوی ماسک و محلول یک لیتری ضد عفونی کننده دست می باشد.
موسوی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر از بدو شیوع بیماری کرونا در سطح استان زنجان با انجام غربالگری و تب سنجی در مبادی ورودی و خروجی شهرها، تجهیز نقاهتگاه ها، اجرای طرح آمران سلامت، اجرای ناظران سلامت در قالب طرح شهید قاسم سلیمانی و ضد عفونی معابر و میادین و مراکز عمومی اقدام نموده است.
وی گفت: هم اکنون نیز اجرای طرح ناظران سلامت در سطح استان زنجان جریان دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: سال گذشته موفق به توزیع سه هزار و 772 بسته بهداشتی میان بیماران خاص این استان شدیم.
قدردانی مدیر کل بهزیستی استان زنجان از خدمات هلال احمر
مدیر کل بهزیستی استان زنجان نیز از خدمات هلال احمر در توزیع بسته های بهداشتی قدردانی کرد. محمد محمدی قیداری اظهارداشت: هلال احمر استان در شرایط کرونایی به حق دست ما را گرفته است.
وی از زحمات و تلاش های هلال احمر در خصوص حمایت های مالی در زمینه دارویی، درمان و توانبخشی سالمندان و مددکاران تحت پوشش بهزیستی استان زنجان قدردانی کرد.