logo

یکشنبه 29 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/06/02 - 15:34
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دکتر یاسین، رئیس جمعیت هلال‌احمر عراق در بازدید از بیمارستان امام علی(ع) هلال‌احمر ایران در شهر نجف:

همکاری هلال‌احمر ایران و عراق در خدمت‌رسانی به زائران حسینی(ع) بی‌نظیر است

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور عراق در بازدید از روند ارائه خدمات به زائران در بیمارستان امام علی (ع) هلال‌احمر ایران در نجف اشرف، همکاری هلال‌احمر دو کشور در ارائه خدمات را بی‌نظیر دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ دکتر یاسین، رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور عراق در حاشیه بازدید از بیمارستان امام علی (ع) هلال‌احمر در نجف اشرف گفت: از دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر و همکاران ایشان برای همکاری بسیار خوب با هلال‌احمر عراق در خدمت به زوار در ایام اربعین امسال، کمال تشکر را دارم.


وی در ادامه افزود: ارزش بالایی برای این همکاری مشترک قائل هستیم و امیدواریم کیفیت همکاری‌ها در ارائه خدمات، روز به‌روز گسترده‌تر و کیفی‌تر شود.


یاسین بیان کرد: هدف جمعیت هلال‌احمر و صلیب سرخ جهانی کمک به انسان‌ها است که این هدف در اربعین امام حسین(ع) با همکاری قدیمی و دو طرفه‌ایکه هلال‌احمر ایران و عراق دارند، به خوبی مشاهده می‌شود.


رئیس جمعیت هلال‌احمر عراق تأکید کرد: همکاری هلال‌احمر ایران در خدمات‌دهی به زائران حسینی(ع) بی نظیر است و همکاری هلال‌احمر عراق و ایران هم‌چنان ادامه خواهد داشت و امیدواریم بتوانیم سال‌ها در خدمت زائران امام حسین(ع) باشیم.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 160094
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب