logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/06/26 - 10:00
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هیچ گونه کمبود انسولین در کشور نداریم + فیلم

رئیس جمعیت هلال احمر درباره کمبود آمپول انسولین و تهیه آن از داروخانه ها در کشور توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر در گفت‎وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به اینکه کمبود داروی انسولین در کشور صحت دارد یا خیر اظهار کرد: مشکلی که درخصوص داروی انسولین وجود دارد، سود کمی آن برای داروخانه‌های خصوصی است، کمبود عمومی داروی انسولین و مشکل واردات نیز وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه آمپول انسولین به همان مقدار که تجویز می‌شود به بیماران داده می‌شود، گفت: معمولا داروخانه‌های در سطح شهر،داروی  انسولین را نمی‌آورند، اما این دارو در داروخانه‌های هلال احمر و داروخانه‌های معین وزرات کشور در سراسر استان‌ها موجود است.

رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: من در طی بازدید سر زده‌ای که از داروخانه مرکزی هلال احمر داشتم دیدم که مراجعه کنندگان برای تهیه انسولین مشکلی ندارند، مردم نگرانی بابت این مسئله نداشته باشند.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 62184
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب