logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/01/16 - 17:13
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واکسن مننژیت زائران حج هفته اول اردیبهشت وارد کشور می‌شود/ آغاز عملیات حج تمتع از سوم خرداد

طاهر درودی گفت: واکسن مننژیت زائران حج در هفته اول اردیبهشت ماه وارد کشور می‌شود و در مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر در سراسر کشور در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در برنامه مثبت سلامت سیما گفت: با توجه به برنامه‌های پیش بینی شده و اعلام سازمان حج و زیارت اولین گروه زائران حج تمتع، سوم خردادماه وارد مدینه منوره خواهند شد و این عملیات تا روز دوم محرم الحرام، ۳۱ تیرماه ادامه خواهد داشت.


این مقام مسئول افزود: در سال ۱۴۰۲ با توجه به تاکید نماینده ولی فقیه در حج و زیارت، اولویت با اعزام هرچه بیشتر زائران است و در اعزام پزشکان محدودیت اعمال خواهد شد.


درودی اظهارکرد: امسال به نسبت سالهای گذشته تعداد قابل توجهی از زائران در سنین بالای ۸۰ هستند.


معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت افزود: محدودیت سنی برای زائران در نظر گرفته نشده است اما افرادی که دچار بیماری‌های بدخیم هستند و مبتلا  به بیماری‌های غیر قابل کنترل هستند نمی‌توانند در عملیات حج امسال حضور پیدا کنند.


وی با بیان اینکه شرط ورود به کشور عربستان، تزریق واکسن مننژیت است گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های  انجام شده واکسن مننژیت تولید سال، وارد کشور می‌شود و در مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر در سراسر کشور در اختیار زائران قرارخواهد گرفت.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 126083
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب