logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/02/19 - 11:21
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وقوع سیلاب در بادرود/ ۱۰ ساعت تلاش نفسگیر برای نجات سرنشینان خودروهای گرفتار در سیل

رئیس جمعیت هلال احمر بادرود از امدادرسانی نجاتگران این جمعیت به حادثه سیلاب در مسیر جاده معدن بند نرگس واقع در ۳۰ کیلومتری شرق بادرود شهرستان نطنز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان؛ علی کفاشی با بیان این خبر اظهار کرد: جاری شدن سیلاب در اثر بارش های رگباری در مسیر جاده معدن بند نرگس واقع در ۳۰ کیلومتری شرق بادرود و سیلابی شدن مسیل ها و آبراهه های منطقه در عصر روز ۱۸ اردیبهشت ماه موجب آب بردگی سه خودروی سواری حامل کارکنان معدن سنگ آهن و معدن مس و نیز واژگونی و در راه ماندگی ۶ کامیون شد.
 
وی افزود: در این عملیات که حدود ده ساعت به طول انجامید تعداد ۳۰ نفر در قالب  ۸ گروه از پرسنل، نجاتگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر بصورت تیم های پشتیبانی به منطقه اعزام شدند و پس از جستجو و امداد رسانی سرنشین خودروها را به نقطه امن هدایت و ضمن انجام اقدامات اولیه و ارزیابی ۱۴ نفر از سرنشینان ۷ نفر از آن ها بعلت تروما و مشکلات گوارشی توسط آمبولانس هلال احمر و اورژانس به بیمارستان فاطمیه بادرود اعزام شدند.
 
کفاشی از سلامت حال عمومی کلیه سرنشینان خودروها خبر داد و از حضور نیروهای نجاتگر در اولین روز از هفته هلال احمر به همراه داوطلبان، آفرودسواران، نیروهای محلی و مسئولین ادارات و نهادهای شرکت کننده از جمله نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، شهرداری و آتش نشانی، بخشدار بادرود، مدیریت بحران فرمانداری شهرستان نطنز، هلال احمر نطنز، باشگاه کوهنوردی اوج و کاراکال و بیمارستان فاطمیه بادرود که در این عملیات ما را یاری رساندند تقدیر و تشکر کرد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 76816
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب