پایان عملیات جستوجو و نجات در مناطق زلزله زده/ اسکان زلزله زدگان ادامه دارد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان از اتمام عملیات جستوجو و نجات در مناطق زلزلهزده این استان خبر داد و گفت: کار اسکان اضطراری زلزله زدگان در ۱۲ روستای متاثر از زلزله بامداد امروز در حال انجام است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مختار سلحشور با بیان این که تاکنون بیش از ۷۰۰ دستگاه چادر امدادی و اقلام زیستی بین زلزلهزدگان توزیع شده بیان کرد: چالش اصلی پیش روی اسکان اضطراری در منطقه گرمای بیش از حد هواست که بنا بر دستور وزیر کشور مقرر شد با تامین وسایل سرمایشی برای چادرها و کانکسها، کیفیت زندگی موقت زلزله زدهها در اسکان اضطراری افزایش یابد.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر، در حال حاضر ۱۶۲ نیروی امدادی در قالب ۳۹ تیم در مناطق زلزلهزده استان هرمزگان حضور دارند و تا رفع کامل عملیات و رفع نگرانیها منطقه را ترک نخواهند کرد.