logo

پنجشنبه 02 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/05/19 - 08:38
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پوشش امدادی تمام محورهای مواصلاتی کرمانشاه تا مرز خسروی در ایام اربعین

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: با توجه به استقبال و مشارکت عظیم مردم و حضور گسترده آنها در پیاده روی اربعین، اعضای جمعیت هلال احمر با حضور حداکثری خود به منظور خدمت به زائران‌ حسینی در این آیین مشارکت دارند‌.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ کرمانشاه؛ صبح چهارشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۲، جلسه شورای مدیران جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با دستور کار آخرین هماهنگی‌های اربعین حسینی در پایانه مرزی خسروی برگزار شد.

محمدباقر محمدی‌ در این نشست گفت: تمام محورهای مواصلاتی استان از شهرستان کنگاور‌ تا مرز خسروی و بخش‌های عمده‌ای از محورهای منتهی به مرز مهران تحت پوشش خدمات امداد و نجات این جمعیت خواهند بود.

وی اظهار کرد: در جلسه شورای اداری آخرین هماهنگی‌ها در ارتباط با چگونگی ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه توسط جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و تصمیمات مورد نیاز در استان در راستای آمادگی حداکثری در حوزه امداد و نجات به انجام رسید.

محمدی افزود: تمامی زائران‌ برای رسیدن به مرز مهران از استان کرمانشاه عبور می‌کنند بنابراین‌ از شهرستان کنگاور‌ تا اسلام آباد باید تمهیدات لازم اندیشیده شود‌.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اظهار کرد: فضاسازی مناسب در مسیر انجام می‌شود‌ تا مردم با فعالیت های اعضای هلال احمر و شماره‌ ۱۱۲ ندای امداد آشنا شوند‌. حضور امدادگران‌ موجب ایجاد دلگرمی در زائران‌ می‌شود‌.

ضرورت آشنایی مردم با سبک زندگی در اربعین‌ حسینی

شعبانی؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز در نشست‌ شورای مدیران جمعیت هلال احمر استان که در پایانه مرزی خسروی برگزار شد، گفت: عاشقان و دوست داران حسین(ع) با نزدیک شدن به اربعین حسینی از رفاه و آسایش خود می‌گذرند تا در‌ موکب‌ ها به نحو‌ احسنت به مردم خدمت رسانی کنند‌.

وی با اشاره به اینکه آیین‌ اربعین‌ امسال نیز با همت مردم برگزار می‌شود، افزود: سبک زندگی در اربعین باید به مردم آموزش داده شود و برنامه ریزی لازم برای شناسایی ظرفیت‌های مواکب استان برای افزایش خدمات رسانی انجام شد‌.

شعبانی با تاکید بر اینکه حضور موکب داران ایرانی تنها با هدف مشارکت در فیض میزبانی از زائران اربعین حسینی در مرز‌ خسروی است، اظهار کرد: موکب داران و زائران ایرانی باید به قوانین، آداب و رسوم و فرهنگ کشور میزبان راهپیمایی عظیم اربعین حسینی پایبند باشند.

وی اسکان و تغذیه اربعین حسینی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر «مردمی ماندن اربعین حسینی» گفت: حضور موکب‌های بزرگ وابسته به نهادهای بزرگ دولتی نباید به گونه‌ای باشد که این حرکت بزرگ مردمی را تحت‌الشعاع قرار داده و عرصه را برای خدمت موکب‌های مردمی‌کوچک تنگ کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه روحیه خادمی را نکته سوم در امر میزبانی از زائران اربعین برشمرد و ادامه داد: قرار گرفتن در حلقه خادمان سیدالشهداء (ع) می‌طلبد تا موکب داران و خادمان مواکب ایرانی با تمام توان و روی گشاده به استقبال زائران حسینی بروند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 132873
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب