پیام تبریک رئیس هلالاحمر به مناسبت روز معلم
رئیس جمعیت هلال احمر در پیامی فرارسیدن روز معلم را به تمام تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ متن پیام پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
احترام و ارج نهادن به تلاشهای وصفناپذیر معلمان، آموزگاران، مدرسان و استادان دانشگاه، تکریم انسانهای فرهیخته ای است که چون شمعِ سوزان، نور دانایی را به افکار و اذهان جامعه میتابانند و در باغ پرمیوه تعلیم و تربیت، سایهای بر سر شکوفههای معطر دانش آموزی و دانشجویی هستند.
معلمان بیشک اُسوه فداکاری در جبهه علم هستند که برای اعتلای علم و ارتقای فرهنگ و پیشرفت جامعه، ساعتهای مقدس آموزشِ حکمت و معرفت و پرورشِ فکر و اندیشه را چون عبادت میگذرانند و در پیشگاه پروردگار متعال از سربلندترین بندگان هستند.
آموختن از معلمان و استادان فرهیخته، افتخاری یکتا در گذرگاه سخت اما خاطرهانگیز تحصیل علم است که در زندگی تجربه میکنیم و امروز بر ما واجب است با یاد داشتن دوران خوش تحصیل و شاگردی کردن در مکتب انسانسازِ معلمان و استادان خود، قدردانی از دریای زحمت و تلاش همه این عزیزان را با قطرهای قدرشناسی و تبریک روز معلم به جای آوریم.
به علاوه روز معلم را باید به مدرسان فاضل در موسسه علمیکاربردی هلال ایران و مربیان جمعیت هلال احمر نیز تبریک بگویم که ستونهای آموزش در این جمعیت امدادی و داوطلبانه هستند.
از خداوند متعال برای همگان توفیق روزافزون خواستارم.
پیرحسین کولیوند
رئیس جمعیت هلال احمر