logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 18:49
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس جمعیت هلال‌احمر خبر داد:

۴۶ تیم واکنش سریع هلال‌احمر در جست‌وجوی بالگرد حادثه‌دیده رئیس جمهوری/ عدم پرواز بالگردها در منطقه به دلیل مه‌گرفتگی

رئیس جمعیت هلال‌احمر از اعزام ۴۶ تیم واکنش سریع برای جست‌وجوی بالگرد رئیس‌جمهوری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند با اشاره به سانحه هلیکوپتر رییس‌جمهوری گفت: ۴۰ تیم امدادی هلال‌احمر از ۶ استان‌ تهران، البرز، اردبیل، زنجان و آذربایجان شرقی و غربی شامل ۲۰۰ امدادگر واکنش سریع و تخصصی کوهستان هلال‌احمر به محل وقوع حادثه اعزام شده و در حال جست‌وجوی منطقه هستند.


وی ادامه داد: ۱۵ تیم آنست هلال‌احمر (سگ‌های جست‌وجوگر) به همراه ۲ فروند پهپاد هلال‌احمر در منطقه در حال جست‌وجوی اثری از بالگرد حامل رئیس جمهور هستند.


رییس جمعیت هلال‌احمر افزود: به دلیل شرایط جوی نامساعد و مه گرفتگی شدید در منطقه، در حال حاضر امکان پرواز بالگردهای امدادی هلال‌احمر وجود ندارد و تیم‌ها در حال جست‌وجوی زمینی منطقه هستند.


افزایش اعزام تیم‌های جست‌وجو به منطقه


رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ۲ تیم امدادی دیگر به محل وقوع حادثه اعزام شدند. در حال حاضر ۴۲ تیم جست‌وجوی واکنش سریع در محل حادثه حضور دارند.


وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۵ تیم امدادی دیگر آماده اعزام به محل است و فراخوان اعزام ۶ تیم جست‌وجوی دیگر نیز از استان‌های گیلان و قزوین، فراخوان شدند. 


اعزام ۴۶ تیم جست‌وجو


کولیوند گفت: ۴۶ تیم آنست و یک خودروی ارتباطات رادیویی به محل حادثه اعزام شد.


وی ادامه داد: یک کمپ شبانه نیز برای پشتیبانی به محل حادثه اعزام شد.


گفتنی است، اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.


  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 155480
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب