logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/03/24 - 16:20
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

‎دیدار نماینده رهبر معظم انقلاب در هلال‌احمر با نماینده ولی فقیه در استان گیلان

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با آیت‌الله فلاحتی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمیعت هلال احمر، حجت الاسلام والمسلمین معزی که به منظور شرکت در اختتامیه جشنواره هلال درخشان به استان گیلان سفرکرده است، پیش از ظهر امروز با نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت دیدار و گفت‌وگو‌کرد.


در این دیدار که مدیران و ائمه جماعات شعب هلال احمر استان گیلان نیز حضور داشتند، نماینده ولی فقیه در ابتدای سخنان خود با ابراز خرسندی از این دیدار، یکی از مهمترین اهداف حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر را ارتقای فرهنگ دینی برشمرد و افزود: این حوزه درهلال احمر تلاش می‌کند تا جنبه‌های معرفتی نسبت به دین را افزایش داده و به ارتقا سطح فرهنگ در بین کارکنان و‌اعضا خویش کمک کند.


حجت الاسلام و المسلمین معزی با تبیین ویژگی‌های منحصر به فرد فعالیت در جمعیت هلال احمر با بهره گیری از ظرفیت عظیم سرمایه اجتماعی خود، به جشنواره کتابخوانی هلال درخشان گیلان نیز اشاره کرد و افزود: یکی از مصادیق موثر و پر اهمیت در خصوص تعمیق باورهای دینیو رشد فرهنگی جامعه، ارتقا و افزایش سرانه مطالعه و فرهنگ کتابخوانی است.


وی با قدردانی از برگزار کنندگان این جشنواره که نقش موثری در ترویج فرهنگ کتابخوانی به ویژه در بین جوانان داشته اند خاطر نشان کرد: امروز باید تلاش کنیم تا چنین جشنواره‌هایی درحوزه پر اهمیت کتاب و افزایش سرانه مطالعه در کشور بیشتر برپا شود.


حجت‌الاسلام والمسلمین معزی، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در بخش دیگری ازسخنان خود با بیان اینکه حمایت روحانیون و‌ همکاری موثر و مستمر آنان با انواع فعالیت های انسان‌دوستانه، عام المنفعه و‌ خداپسندانه جمعیت هلال احمر زمینه‌ فرهنگ‌سازی و انس مردم باجمعیت هلال‌احمر شده است، افزود: خوشبختانه جمع کثیری از جوانان کشور در قالب کانون‌های مختلف با جمعیت همکاری دارند که از جمله آنها کانون طلاب است.


هلال احمر در کنار دولت و در خدمت ملت است


نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام‌ جمعه شهر رشت نیز در این دیدار خدمت در جمعیت هلال‌احمر را یک افتخار برشمرد.


آیت الله فلاحتی به اهمیت انجام کار خیر و احسان به دیگران بر مبنای کلام ‌امام‌ علی (ع) تاکید کردو گفت: تلاش‌های بشردوستانه خانواده بزرگ جمعیت هلال‌‌احمر در داخل و خارج از مرزهای کشور قابل تقدیر است.


نماینده ولی فقیه در استان گیلان همچنین به برگزاری جشنواره ‌کتاب‌ و کتابخوانی به همت دفترنمایندگی ولی فقیه در استان گیلان اشاره کرد و گفت: این اقدام پسندیده و تأثیرگذار کمک فراوانی به ارتقا سطح علمی و‌ فرهنگی می‌کند.


امام جمعه رشت توجه به رشد علمی‌کشور در دوران انقلاب اسلامی را برآمده از گفتمان ضداستعماری نظام جمهوری اسلامی‌برشمرد و. گفت: در طول تاریخ وابستگی علمی یکی ازابزارهای  نظام سلطه‌گر در استعمارگری بوده است.


آیت الله فلاحتی خاطر نشان کرد: بر اساس کلام امیرالمومنین(ع)، افزایش سطح علم و دانش در یک جامعه، می‌تواند زمینه رشد، ترقی و افزایش قدرت آن  شود.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 130199
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب