logo

چهارشنبه 07 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/09/01 - 15:54
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان:

ارائه خدمات به بیش از28 هزار نفر در حوزه داوطلبان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان از ارائه خدمات حمایتی و درمانی به بیش از 28 هزار نفر در پروژه‌های داوطلبی محرومیت زدا توسط حوزه داوطلبان هلال احمر کردستان طی یکساله گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر کردستان، پیام جلالی گفت: طی یکسال گذشته، بیش از 2 هزار و پانصد نفر از خدمات حمایتی و درمانی و همچنین 25 هزار و 700 نفر در پروژه‌های محرومیت زدایی اعم از برنامه نیابت، همای رحمت، کاروان سلامت و... به ارزش 23 میلیارد و 183 میلیون ریال بهره مند شدند.
جلالی بیان کرد: سال گذشته، طی اجرای طرح کاروان سلامت در مناطق و روستاهای محروم، خدمات دندانپزشکی از جمله ترمیم، ویزیت و... در 8 کاروان سلامت به ارزش 4 میلیارد و هفتصد میلیون ریال، به مردم ارائه شده و 1600 بسته معیشتی در این کاروان‌ها توزیع شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان با اشاره به مشارکت و همراهی خیرین جهت تجهیز بانک امانات پزشکی، افزود: در این مدت 78 اقلام جهت تجهیز بانک امانات پزشکی به ارزش یک میلیارد ریال به هلال احمر اهدا شده است.
وی بیان داشت: امسال نیز همچون سنوات گذشته با مشارکت اعضای داوطلب و خیرین جمعیت هلال احمر کردستان، فعالیت‌های داوطلبی همچون چادر و ایستگاه سلامت، طرح نیابت، کاروان سلامت، توزیع بسته‌های بهداشتی و معیشتی در بین خانواده‌های نیازمند، اهدای خون و... برگزار شد.
جلالی در ادامه با اشاره به انجام فعالیتهای بشردوستانه و عام المنفعه اذعان داشت: عزیزانی که علاقمند به انجام فعالیتهای بشردوستانه و عام المنفعه می‌باشند می‌توانند با مراجعه به شعب جمعیت هلال احمر در شهرستان‌های استان به خانواده عظیم هلال احمر و داوطلبان بپیوندند و در راستای تحقق اهداف ارزشمند این نهاد مردمی، ما را یاری کنند.


  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 118557
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب