برگزاری مانور مشترک امداد و نجات هوایی در آبیک قزوین
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین از برگزاری مانور مشترک امداد و نجات هوایی با عنوان یاور در آبیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قزوین؛ حسن آصفی گفت: همزمان با دهه فجر، مانور مشترک امداد و نجات هوایی با عنوان یاور با همکاری جمعیت هلال احمر استان قزوین، مدیریت بحران شهرستان آبیک و پایگاه هوانیروز شهید امینی ارتش و با حضور مدیرعامل و معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان و فرماندار شهرستان آبیک برگزار شد.
آصفی گفت: مانور مشترک امداد و نجات هوایی با شرکت ۱۰۰ نیروی عملیاتی هلال احمر و با استفاده از ۱۵ فروند بالگرد در پایگاه هوانیروز شهید امینی برگزار شد.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر و نهادهای نظامی از ظرفیت عظیم مردمی برخوردار هستند و از این ظرفیت عظیم می توان برای کاستن تلفات انسانی و مالی در بحران ها و حوادث استفاده کرد، افزود: برگزاری مانورهای مشترک، عملکرد امدادرسانی دستگاه ها را با نظم و انسجام بیشتری همراه خواهد کرد و امکان هماهنگی و هم افزایی بیشتر را در بحران ها و حوادث در میان دستگاه ها فراهم خواهد ساخت.
آصفی گفت: علاوه بر این، برگزاری مانورها، ضمن احصاء نقاط ضعف و قوت تیمهای عملیاتی و ستادی، باعث افزایش روحیه همکاری و تعامل ارگانهای مرتبط با یکدیگر نیز خواهد شد و پاسخگویی مؤثر و کارا در کمترین زمان ممکن را فراهم می کند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین در پایان، انتقال مصدومان، جابجایی تجهیزات اسکان به صورت هوایی و آوار برداری را اجزای اجرایی این مانور عنوان کرد و افزود: امیدواریم با شناسایی نقاط قوت و ضعف و برطرف کردن نواقص بتوانیم به یک آمادگی کامل و مطلوب برای مقابله با حوادث و بحرانها برسیم.