logo

پنجشنبه 08 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/09/12 - 12:22
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح خانه هلال در حاشیه کویر لوت

با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر و رئیس سازمان امداد و نجات دویست و پنجاه و یکمین خانه هلال استان کرمان در حاشیه کویر لوت افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیش از ظهر امروز شنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۱، خانه هلال روستای همت آباد علیا در قلب منطقه روستایی تکاب در حاشیه کویر لوت از بخش شهداد توسط یعقوب سلیمانی دبیرکل جمعیت هلال احمر افتتاح شد.


در این افتتاحیه یعقوب سلیمانی با همراهی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اهالی روستای همت آباد گفت‌وگو کرد و در جریان همکاری آن‌ها با هلال احمر قرار گرفت.

سلیمانی در جریان افتتاح این خانه هلال گفت: فعالیت خانه‌های هلال در مناطق کم‌برخوردار روستایی رویکرد اساسی هلال احمر برای افزایش آمادگی مواجهه با مخاطرات است.

او افزود: اجتماعات محلی می‌توانند در اولین لحظات پس از وقوع سانحه با ارسال اطلاعات لازم به مرکز کنترل عملیات هلال احمر به راهبری درست و دقیق عملیات امداد و نجات کمک کنند و علاوه بر آن اقدامات لازم برای حفظ جان افراد تا زمان رسیدن نیروهای عملیاتی را انجام دهد.

سلیمانی در ادامه گفت: فعالیت‌های مردم پایه که اخلاص در کمک به همنوع در آن موج می‌زند، مایه افتخار هلال احمر است. جمعیت هلال احمر همواره باید نماد نقش مردم و همدلی آن‌ها باشد.

دبیرکل و رئیس سازمان امداد و نجات به همراه مدیرعامل و معاونین جمعیت هلال احمر استان کرمان پس از حضور در شهر شهداد به منزل مادر شهید مهدی افتتاحی در شهر شهداد رفتند.

دبیر کل هلال احمر در این دیدار تاکید کرد: یاد و خاطره شهدای امدادگر چراغ راهی برای امدادگران و نجاتگران عضو هلال احمر است.

در این دیدار مسئولان محلی از جمله شهردار و امام جمعه شهداد هیات مدیران هلال احمر را همراهی کردند.

گفتنی است، شهید مهدی افتتاحی در سال ۱۳۶۱ توسط سربازان عراقی اسیر شد و در جریان اسارت در یکی از اردوگاه‌های شهر بصره به درجه رفیع شهادت نائل شده است.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 118677
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب