برگزاری دوره HELP با هدف توانافزایی و پاسخگویی سریع در مواقع بحران
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر به منظور ارائه خدمات مؤثر و مفید به نیازمندان در زمان بروز سانحه و همچنین به منظور پاسخگویی سریع در بحران ها، همکاری دوجانبه یا چند جانبه ای با اعضای فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر و دیگر سازمان های بین المللی دارد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر، دکتر حسن صفاریه، در افتتاحیه پنجمین دوره بین المللی "ارائه خدمات بهداشت اضطراری در جوامع بزرگ" (HELP) اظهار کرد: به عنوان عضو رسمی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر، با تلاش مداوم برای کاهش آلام بشری می کوشیم تا در ارائه خدمات سلامت محور در جریان سوانح و حوادث موثر باشیم. به همین منظور تلاش می کنیم با استفاده از تجارب و درس های آموخته شده و به کمک اساتید مجرب، با استانداردهای لازم و چگونگی ارائه خدمات و امداد رسانی آشنا شویم.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی در ادامه با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری دوره هلپ افزایش سطح علمی و مهارتها، توانافزایی و پاسخگویی سریع در مواقع بحران است، عنوان کرد: جمعیت هلال احمر ایران به منظور ارائه خدمات مؤثر و مفید به نیازمندان در زمان بروز سانحه و همچنین به منظور پاسخگویی سریع در بحران ها، همکاری دوجانبه یا چند جانبه ای با اعضای فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر و دیگر سازمان های بین المللی دارد.
وی افزود: بنابراین تلاش به منظور آموزش اصول مدیریت خدمات بشردوستانه، افزایش توانمندیها به منظور پاسخگویی در بحران ها بر اساس نیازها، قابلیت ها و همچنین منابع فردی و جمعی باعث می شود تا مدیران عملیات بشردوستانه، وضعیت پیچیده بلایا را به طور صحیح تجزیه و تحلیل و امداد رسانی کنند.
صفاریه با بیان این مطلب که فعالیت های قابل توجه و موثر جمعیت هلال احمر به منظور خدمت رسانی به مردم باید به عنوان یک اقدام کارآمد و مورد نیاز برای دستیابی به نیازهای انسانی در نظر گرفته شود؛ ابراز امیدواری کرد که دوره مذکور، ضمن ایجاد فرصت هایی ارزشمند به منظور بحث و به اشتراک گذاری اطلاعات و همچنین دسترسی شرکت کنندگان به موضوعات علمی و تجربی؛ اقدام موثری در راستای کاهش آلام بشری باشد.