logo

سه شنبه 27 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1405/05/27 - 11:57
  • تعداد بازدید : 49
  • تعداد بازدیدکننده : 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

خراسان شمالی میزبان چهارمین دوره کشوری پهپاد M30T جستجوگر امداد و نجات

سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان شمالی از برگزاری چهارمین دوره کشوری پهپاد M30T جستجوگر امداد و نجات، با میزبانی جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی از ۲۶ تا ۳۱ مردادماه خبر داد.

IMG_8352

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر ؛ حسین رستمی با اعلام این خبر گفت:این دوره با حضور تیم‌هایی از ۱۵ استان کشور و سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگان در بخش‌های مختلف مرتبط با به‌کارگیری پهپادهای جستجوگر در عملیات امداد و نجات، به تبادل تجربه می‌پردازند.

 

استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، یزد و بوشهر، به همراه سازمان امداد و نجات، در این دوره حضور خواهند داشت.

 

برگزاری این دوره با هدف ارتقای سطح مهارت و آمادگی نیروهای عملیاتی در استفاده از فناوری‌های نوین، توسعه توانمندی‌های تخصصی در حوزه جستجو و نجات و بهره‌گیری مؤثرتر از ظرفیت پهپادها در عملیات امدادی انجام می‌شود.

 

سرپرست جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در عملیات امداد و نجات، میزبانی این دوره را فرصتی برای انتقال تجربیات، ارتقای دانش تخصصی و تقویت توان عملیاتی نیروهای هلال‌احمر عنوان کرد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار استانی,اخبار ستادی
  • کد خبر : 227450
کلمات کلیدی
راضیه زرگری
خبرنگار

راضیه زرگری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب