logo

یکشنبه 19 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/01/04 - 17:11
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق تحت تاثیر سیلاب و آبگرفتگی در هرمزگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان گفت: به دنبال وقوع بارندگی های شدید در ۲۴ساعت گذشته اکثر رودخانه‌های فصلی در استان طغیان کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان؛ مختار سلحشور گفت: حوضه های آبریز دو سد مهم استقلال و شمیل در استان ‍ سیلابی شدن و آب پشت سد ها از حد نرمال بالاتر رفت که باز شدن دریچه های سد ها را به دنبال داشت؛ این امر باعث شد که روستاهایی پایین دست سد ها دچار مخاطره شوند از این رو بلافاصله اقدامات لازم جهت امداد رسانی به اهالی منطقه انجام شد.
 
وی افزود: در روز گذشته (سوم فروردین) در روستای تخت شهرستان بندرعباس دو نفر از اعضای یک خانواده درگیر سیل شدند و جان خود را از دست دادند همچنین در بخش آبنمای رودان نیز دو عضو  یک خانواده به دلیل عدم  توجه به هشدارها، درگیر سیل شده که همچنان مفقودند لذا از همان لحظات اول امدادگران در منطقه در حال فعالیت و جستجو می باشند.
 
سلحشور گفت: در ۲۴ ساعت گذشته چند مورد عملیات نجات توسط امدادگران صورت گرفته که در روستای خورگو در دو نوبت افرادی که دچار حادثه شده بودند، توسط امدادگران ما نجات یافتند همچنین نجاتگران جمعیت هلال احمر جان ۴نفر از افراد گرفتار در بندرعباس، کشار و خمیر  را نجات دادند.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از منازل روستاهای تمبک بالا و پایین در میناب دچار ابگرفتگی و تعدادی از اهالی در محاصره سیلاب قرار گرفتند که امدادهوایی صورت گرفته و امدادگران به منطقه اعزام شدند.
 
سلحشور تاکید کرد: از مردم عزیز استانمان خواهشمندیم تا به هشدارها توجه کنند و از قرارگیری در حاشیه رودخانه ها به جد خودداری کنند تا شاهد بروز حادثه نباشیم.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 107665
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب