logo

شنبه 18 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/02/22 - 13:27
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آغاز توزیع 1000 بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان جنوبی

سرپرست جمعیت هلال احمر استان خراسان شمالی گفت: یکهزار بسته غذایی در 6 شهرستان استان و میان آسیب دیدگان از بحران کرونا توزیع می شود.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدرضا رضایی گفت: هلال احمر از ابتدای شیوع کرونا در راستای اهداف خود چون تسکین آلام بشری، اقدامات قابل توجهی برای کاهش آسیب‌های ناشی از شیوع این ویروس انجام داده است و بعد از تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر رزمایش مواسات نیز توزیع بسته‌های معیشتی بین محرومان را مدنظر قرار دادیم.

سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی تاکید کرد: طرح دست یار یکی از طرح‌های هلال احمر برای کمک به آسیب دیدگان از شیوع کرونا است. در قالب این طرح از ابتدای شیوع کرونا تاکنون (مرحله اول توزیع بسته‌ها) 2 هزار و 676 بسته غذایی بین نیازمندان خراسان جنوبی و آسیب دیدگان از بحران کرونا توزیع شده است.

رضایی با اشاره به اینکه روند توزیع بسته‌ها ادامه دارد، گفت: با رونمایی دومین مرحله کمک های هلال احمر از امروز یکهزار بسته معیشتی بین آسیب دیدگان از بحران کرونا توزیع خواهد شد.

وی افزود: ارزش هر بسته 230 هزار تومان است و در شهرستان‌های نهبندان، سرایان، سربیشه، طبس، بیرجند و درمیان توزیع می شوند.

سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی گفت: این بسته‌ها حاوی اقلام ضروری مورد نیاز خانوارها شامل برنج، روغن، رب گوجه فرنگی، سویا، تن ماهی، شکر،چای و ماکارانی است.

رضایی با بیان اینکه شیوع کرونا یک مسابقه فرهنگی و خدمت‌رسانی را در سطح جهان به وجود آورده است، یادآور شد: مردم ما نشان دادند که با مدد گرفتن از فرهنگی دینی چگونه برای گره‌گشایی از امور هم وطنان خود ایثارگرانه تلاش می‌کنند.

70 نفر از اعضای هلال احمر طبس و بیرجند خون خود را اهداء کردند

محمدرضا رضایی همچنین گفت: با فراخوان اهدای خون در قالب طرح قرار مهربانی ۷۰ نفر از اعضای هلال احمر در شهرستان‌های بیرجند و طبس شب گذشته 21 اردیبهشت ماه به‌مناسبت هفته هلال احمر خون خود را اهدا کردند‌.

سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه در ایام ماه مبارک با وجود شیوع ویروس کرونا نیاز به فرآورده‌های خونی نسبت به گذشته دو چندان است، فراخوان اهدای خون تا پایان ماه مبارک رمضان همچنان ادامه دارد.

رضایی افزود: اهداء خون یکی از اقدامات مؤثر در کاهش آلام بشری به ویژه در کاستن رنج بیماران به ویژه کوید19  است. متقاضیان به اهدای خون از اعضای جمعیت هلال احمر استان در شهرستان های طبس و بیرجند هر شب از ساعت ۲۱ تا ۲۴ در این ایام می‌توانند برای اهدای خون خود اقدام کنند.

وی با اشاره به استقبال همشریان در لیالی قدر برای اهدای خون گفت: برای رعایت فاصله فیزیکی و سلامت افرادی که قصد اهدای خون دارند این عمل خدا پسندانه را به این شب ها موکول نکنند.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 56201
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب