logo

دوشنبه 06 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/02/24 - 14:06
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با تلاش های اداره کل املاک و موقوفات صورت گرفت؛

آغاز جریان مولدسازی و فروش اموال فاقد بهره برداری جمعیت هلال احمر

محمد ناطقی از تداوم فعالیت های کارگروه مولدسازی و فروش اموال مازاد خبر داد و گفت: مرحله نخست فعالیت های کارگروه مولدسازی، در قالب فروش اموال مازاد و تعریف پروژه‌های عمرانی با حجمی‌بالغ بر دو هزار و 500 میلیارد تومان در جمعیت هلال احمر آغاز و با مشارکت سایر استان‌ها، این روند همچنان ادامه خواهد یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمد ناطقی، مدیرکل امور املاک و موقوفات جمعیت هلال احمر در رابطه با اقدامات کارگروه مولدسازی و فروش اموال مازاد گفت: کارگروه مولدسازی و فروش اموال مازاد، مدتی است که فعالیت خود را در جمعیت هلال احمر آغاز کرده و وفق ضوابط اجرایی مصوب شورای عالی جمعیت هلال احمر سازوکاری معادل کارگروه‌های متشکله در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی در جمعیت نیز بوجود آمده است.


وی افزود: هدف از تشکیل کارگروه مولدسازی این است که حجم بالایی از املاک بلااستفاده و فاقد بهره برداری در جمعیت شناسایی و با راهبردهای ترسیم شده از جمله فروش، تبدیل به احسن، تعریف پروژه‌های درآمدزایی و بعضا با استفاده از ظرفیت سرمایه گذار و بخش خصوصی مورد به بهره برداری رسند.


مدیرکل امور املاک و موقوفات اظهار کرد: امروز در جمعیت هلال احمر انباشتی از املاک وجود دارد که در صورت تقویت نگرش مولدسازی و ایجاد سرمایه پایدار قطعا سرمایه عظیمی‌برای رشد اقتصادی و نیل به اهداف و ماموریت های هلال احمر خواهد بود. مرحله نخست فعالیت های کارگروه مولدسازی، در قالب فروش اموال مازاد و تعریف پروژه‌های عمرانی با حجمی‌بالغ بر دو هزار و 500 میلیارد تومان در جمعیت هلال احمر آغاز و با مشارکت سایر استان‌ها، این روند همچنان ادامه خواهد یافت.


ناطقی ادامه داد: در این رویه اتفاقات خوبی نظیر تثبیت مالکیت جمعیت هلال احمر رقم خورده است. در استان گیلان، مازندران، آذربایجان شرقی، سمنان، تهران و سایر استان‌ها، هدف گذاری صورت گرفته و شناسایی املاک آغاز شده است. در این مسیر بعضا مواردی مشاهده شد که سند نداشته و یا محل وقوع ملک مجهول بوده که با تلاش های فراوان و عملیات ثبتی نتایج خوبی حاصل شده است.


این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: پس از تثبیت املاک، تغییر کاربری آن‌ها با نگاه ارزش افزوده و مزیت نسبی، عملیات عمرانی در راستای بهره برداری از این املاک آغاز شده است.


وی افزود: این گام نخست مولدسازی در هلال احمر است و باید توجه داشت که این آورده از محل املاکی بوده که هیچ استفاده ای از آن‌ها نمی‌شده و عملا در حال فرسوده شدن بودند.


مدیرکل امور املاک و موقوفات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: در سال گذشته 35 جلسه در خصوص مولدسازی اموال برگزار که حاصل این جلسات 150 مصوبه بسیار ارزشمند بود. در مسیر مولدسازی، موضوع اخذ مجوز فروش اموال مازاد حائز اهمیت و بالتبع زمانبر بوده که به لطف الهی و با اهتمام اعضای محترم شورای عالی و کمیسیون دائمی تسهیلگری، در عین حال با دقت کامل در حال انجام است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 128551
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب