logo

یکشنبه 19 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/12/28 - 09:32
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آغاز طرح غربالگری و بیماریابی کرونا در مسیرهای خروجی مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از از افتتاح رسمی طرح غربالگری سلامت در مبادی خروجی استان با هدف شناسایی افراد مبتلا به ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران، مجتبی اکبری با اشاره به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: به موجب مصوبات این ستاد مقرر شد طرح غربالگری و پایش سلامت افراد با هدف شناسایی و تفکیک مبتلایان به ویروس کرونا با محوریت و مدیریت جمعیت هلال احمر و مشارکت نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی اجرایی شود.

وی با اشاره به اجرای همه ساله طرح امداد و نجات نوروزی، افزود: هر سال در این ایام جمعیت هلال احمر با آغاز طرح ملی امداد و نجات نوروزی در خدمت مردم و مسافران نوروزی بود، اما امسال با توجه به گسترش ویروس کرونا، این طرح با هدف پایش و غربالگری مبتلایان کرونا توسط هلال احمر در مبادی خروجی استان اجرا می شود.

اکبری با اشاره به اینکه این طرح در استان مازندران براساس مصوبات ستاد استانی از روزهای قبل آغاز شده بود و تا کنون بیش از 500 هزار نفر نیز پایش و غربالگری شده اند گفت: در راستای مصوبات ستاد استانی مهارکرونا مقرر شد تیم های امدادونجات جمعیت هلال احمر به عنوان خط اول مقابله با کرونا با استقرار در پست های ایجاد شده در مبادی خروجی استان نسبت به پایش سلامت و تب سنجی همه مسافرین اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه مجموعه ای از دستگاههای اجرایی مثل دانشگاه علوم پزشکی استان و نیروی انتظامی در این فرایند مشارکت دارند افزود: هدف از این اقدام شناسایی افراد مشکوک به ویروس کرونا از طریق سنجش نخستین علامت بیماری مزبور یعنی افزایش تب و دمای عمومی بدن است.

اکبری گفت: در این عملیات افراد مشکوک جهت اقدامات بعدی نظیر قرنطینه و طی مراحل درمانی به گروه بهداشت و درمان مستقر در ایستگاههای مستقر هدایت می شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: جمعیت هلال احمر استان مازندران از نخستین روز اجرای برنامه استانی مقابله با کرونا با به‌کارگیری تمام ظرفیت نرم افزاری و سخت افزاری در راستای کاهش آلام بشری و صیانت از سلامت مردم مشارکتی فعال دارد و افزون بر برنامه فوق، ده‌ها برنامه ابتکاری از جمله تهیه و توزیع اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی، اطلاع رسانی گسترده میدانی، ضدعفونی معابر و مکان‌های پرتردد، اجرای طرح حمایت از سلامت سالمندان از طریق ارتباط تلفنی با این افراد و همچنین اجرای طرح هاتفان امید را در دستور کار قرار داده است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 54560
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب