logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/01/12 - 14:03
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

آمادگی نیروهای هلال احمر در ایام نوروز قابل تحسین است

آیت الله دری نجف آبادی در جلسه ستاد خدمات نوروزی ۱۴۰۲ آمادگی نیروهای هلال احمر در ایام نوروز را قابل تحسین دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در جلسه ستاد خدمات نوروزی ۱۴۰۲ گفت: خدمات هلال احمر در این ایام بی نظیر و مجاهدانه بوده و قدردان این تلاش ها هستیم.
وی افزود: خدمات هلال احمر در زلزله خوی، ترکیه و سوریه قابل تحسین و از مصادیق احسان است. این خدمات با یک برنامه و مدیریت خوب انجام شده و امروز نیز تشکیل ستاد خدمات نوروزی هلال احمر یک ابتکار خوب بود که سبب شد تا امور امدادی و خدمت رسانی نظم پیدا کند و آمادگی نیروها خوب باشد.
امام جمعه اراک تصریح کرد: تجربیات هلال احمر امروز بسیار ارزشمند است و باید این تجربیات را با سایر کشورها به اشتراک گذاشت و کارنامه درخشان هلال احمر جمهوری اسلامی ایران را به جهان نشان داد.
امروز حضور داوطلبان در جمعیت هلال احمر یک مقوله ارزشمند است و باید قدر آن را دانست.
وی افزود: کشور روزانه دچار حوادث زیادی می‌شود که خدمات فوری و اورژانسی هلال احمر آسیب های آن را کاهش می دهد که این امر قابل تقدیر است.
برپایی خیمه‌های نماز همزمان با ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ابتکارات خوب هلال احمر بود که باید ارج نهاده شود.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 125861
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب