logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/11/19 - 13:12
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای پروژه های داوطلبی و طرح های بشردوستانه در گراش

رئیس شعبه گراش به تشریح پروژه های داوطلبی و طرح های بشردوستانه این جمعیت طی یک هفته به ارزش ۷۳۰ میلیون ریال پرداخت.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس، غلامرضا محسنی رئیس جمعیت هلال احمر گراش با اشاره به پرداخت ۵۹ میلیون تومان کمک هزینه درمانی به خانواده یک بیمار سرطانی گفت: این بیمار کم سن و سال مراحل درمانی خود را سپری می کند و با جذب کمک‌های خیرین، تاکنون بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمانی وی تامین شده است.

محسنی در ادامه از پرداخت ۴۰ میلیون ریال برای آزادی یک زندانی خبر داد و افزود: این اقدام خیرخواهانه با نقش آفرینی واحد داوطلبان جمعیت هلال احمر گراش و در راستای بازگشت این زندانی به آغوش خانواده صورت پذیرفت.

وی توسعه بانک امانات تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر گراش و اهدای ویلچر، کپسول اکسیژن و مانومتر به  ارزش ۴۶ میلیون ریال توسط خیرین را از دیگر نتایج پیگیری‌های واحد داوطلبان این شعبه برشمرد و افزود: در حوزه سلامت و درمان، برگزاری کاروان سلامت در روستای حسین آباد از توابع بخش مرکزی گراش و ارائه خدمات مربوطه به بهره وران نیازمند با ارزش نقدی ۵۰ میلیون ریال، قابل اشاره است.

رئیس جمعیت هلال احمر گراش گفت: به همت واحد داوطلبان این جمعیت، بخشی از هزینه خرید تبلت برای یک دانش آموز کم بضاعت به مبلغ ۵۳۰ هزار تومان تامین و پرداخت شد.

محسنی در پایان از پیگیری واحد داوطلبان جمعیت گراش برای تامین بخشی از هزینه خرید لیفتراک مورد نیاز انبار امدادی این شعبه از طریق نماینده خیر و نیز دیدار حضوری با نماینده خیر دیگری جهت احداث خانه هلال در شهر ارد خبر داد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 71251
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب