logo

پنجشنبه 09 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/06/08 - 14:10
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

احداث 4 سرپناه برای نیازمندان روستای چاه‌سالم در نهبندان

سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از افتتاح چهار واحد در روستای چاه سالم شهرستان نهبندان برای نیازمندان این روستا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی در حاشیه افتتاح چهار سرپناه در روستای چاه سالم شهرستان نهبندان، اظهار کرد: علی رغم اینکه جمعیت هلال احمر در راستای حفظ کرامت انسان ها و تسکین آلام بشری در حوزه مسکن وظیفه ذاتی ندارد اما با کمک و حمایت خیرین همکار با این جمعیت، نسبت به ساخت چهار سرپناه برای خانواده های نیازمند روستای چاه سالم شهرستان نهبندان اقدام کرده است.

وی گفت: جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با همفکری و همیاری افراد داوطلب و مدیران اجرایی شهرستان تصمیم گرفتند برخی نقاط کور استان را شناسایی و با کمک گروه های جوان و داوطلبان خیر مشکلات مردم را برطرف کنند.

سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه مردم منطقه چاه‌سالم در مکان هایی زندگی می کردند که هیچ گونه مصالح ساختمانی در آن به کار نرفته بود، افزود: جمعیت هلال احمر با جذب منابع و حمایت های خیرین در واقع پلی بین توان توانمندان و نیاز نیازمندان شد تا این چهار پناه احداث شود.

وی به ساخت دو سرپناه دیگر در این روستا اشاره کرد و گفت: اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال برای ساخت این واحدها هزینه شده است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 103960
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب