logo

شنبه 11 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/11/26 - 19:10
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ادای احترام رئیس جمعیت هلال‌احمر به مقام شامخ شهدای مدافع سلامت

رئیس جمعیت هلال‌احمر با خانواده شهیدان محقق نژاد و فخری از مدافعان سلامت دیدار کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، دکتر پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر امروز با خانواده شهیدان محقق نژاد و فخری از مدافعان سلامت دیدار کرد.

وی ادامه داد: امروز مردم سلامت خودشان را مدیون جانفشانی های این شهدا هستند.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: امدادگران جمعیت هلال‌احمر و کادر درمان یک هدف مشترک دارند و آن هم فداکاری و کاهش آلام مردم و نجات جان همنوعان خود است.

کولیوند اضافه کرد: همه باید تلاش کنیم تا در خدمت خانواده شهدا باشیم و با این کار ادای دین خود را به شهدا خواهیم داشت و گوشه ای از رشادت های آنان را جبران خواهیم کرد.

در گفتگوی صمیمانه دکتر کولیوند با خانواده شهدای سلامت با بیان مشکلات و مسائل پیش روی این ایشان، رئیس جمعیت هلال احمر قول مساعد برای پیگیری مجدانه و رسیدگی به این مشکلات را با اهتمام ویژه به این خانواده های عزیز که سرمایه های کشور و مردم هستند دادند.

بنا بر این گزارش؛ شهید سرهنگ ابوالفضل محقق نژاد از کارکنان بخش رادیولوژی و عکس برداری بیمارستان ۵۰۱  امام رضا (ع) و نورافشار بودند که 5 آبان 1400 پس از چند روز بستری در بخش مراقبت های ویژه این بیمارستان در راه خدمت به هموطنان و مبارزه با بیماری منحوس کرونا به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

لازم به ذکر است، دکتر فخری نیز در ایام اوج شیوع کرونا بصورت داوطلبانه در بیمارستان نورافشار و مسیح دانشوری برای کاهش فشار کاری بر روی سایر همکارانش به ارایه خدمت می پرداخت و روز 12 فروردین 1399، به کرونا مبتلا شد و علی رقم تلاش همکاران، به فیض شهادت نائل آمد.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 92869
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب