logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/03/11 - 13:49
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر خبر داد:

ارائه ۳۸۰۰ خدمت درمانی به حجاج ایرانی در مدینه

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از ارائه ۳۸۰۰ خدمت درمانی به حجاج کشورمان در مدینه و در ۷ روز گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر سیدعلی مرعشی با اشاره به اعزام پزشکان داوطلب و کادر درمانی این مجموعه به مراسم حج با هدف خدمت رسانی به زائران ایرانی حج تمتع گفت: از روز سوم خردادماه و همزمان با اعزام حجاج به عربستان تا پایان روز ۱۰ خرداد، ۳۸۰۰ خدمت بهداشتی و درمانی در مراکز هلال احمر به حجاج ارائه شده است.
وی افزود: در یک هفته گذشته در مجموع، ۱۳۸۱ مورد ویزیت عمومی در مجموعه هتل‌های محل اقامت زائران ایرانی و ۲۹ مورد نیز ویزیت پزشکان متخصص به حجاج ارائه شده است. همچنین ۶ مورد بستری اورژانس، ۹۱۴ مورد خدمات نوار قلب  فشار خون و قند خون، تزریقات، پانسمان و سرم تراپی در مراکز درمانی ایران در مدینه به حجاج کشورمان ارائه شده است.
مرعشی تعداد نسخ درمانگاه‌ها و داروخانه بیمارستان برای حجاج را ۱۳۶۵ مورد اعلام کرد و افزود: ۹۷ مورد امدادرسانی و انتقال بیماران به مراکز درمانی نیز از خدمات ارائه شده در این مدت بوده است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تاکید کرد: حال زائران اعزام شده به مدینه در مجموع مساعد است و در حال حاضر هیچ بستری در بیمارستان‌های مدینه نداریم.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 129562
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب