logo

دوشنبه 20 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/12/24 - 09:56
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارسال بسته‌های بهداشتی به سردشت و حمایت از جانبازان شیمیایی منطقه با دستور اکید سرپرست هلال‌احمر

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: به‌منظور حمایت از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی در شهرستان سردشت و پیشگیری از آسیب اهالی منطقه از ویروس کرونا، از روز گذشته 4 هزار بسته بهداشتی به این منطقه ارسال شده و این روند حمایتی تا قطع زنجیره انتقال ویروس ادامه می یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر و به نقل از ایسنا؛ محمد نصیری گفت: یکی از موضوعات مهم برای شکستن و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، این است که در برخی از مناطق و شهرستان هایی که دارای حساسیت بیشتری هستند، تمهیدات ویژه ای در نظر بگیریم.

وی افزود: سردشت؛ شهرستانی است که در جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شد و افراد زیادی به نسبت جمعیت در این شهرستان، جانباز شیمیایی بوده و یا دارای مشکلات زمینه ای تنفسی و بعضا خانواده ها هم دچار عارضه هایی در این زمینه هستند که اگر ویروس کرونا که به دستگاه تنفسی افراد حمله می کند، در این شهرستان به صورت گسترده شیوع پیدا کند، مشکلات جدی در پی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: برهمین اساس و به دستور اکید رئیس جمعیت هلال احمر، سازمان داوطلبان ماموریت یافت تا در زمینه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به شکل ویژه در مورد شهرستان سردشت، تمهیداتی در نظر بگیرد. این تمهیدات در 2 بعد آموزشی، ترویجی و همچنین توزیع بسته های بهداشتی شامل ماسک و ژل بهداشتی میان مردم منطقه بخصوص جانبازان و اهالی مناطق پرخطر و حاشیه ای شهرستان است تا بتوانیم زنجیره انتقال ویروس کرونا را شکسته و مانع از آسیب جدی ویروس در این منطقه شویم.

نصیری افزود: این اقدام بر اساس تعامل میان جمعیت هلال احمر استان، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و خیریه ها در حال انجام است و شب گذشته اولین محموله شامل 4 هزار ژل و ماسک به سردشت ارسال شده است.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر تاکید کرد: ارسال محموله های بهداشتی به سردشت تا زمان شکست ویروس کرونا، ادامه خواهد یافت.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 54301
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب