logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/11/13 - 10:07
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

از راه اندازی بانک تجهیزات پزشکی امانی در قم تا اهدای دستگاه اکسیژن ساز

همزمان با گرامیداشت چهل دومین بهار انقلاب اسلامی، بانک تجهیزات پزشکی بخش های پردیسان، دستجرد و کهک فعالیت خود را آغاز کردند و همزمان یک دستگاه اکسیژن ساز به هلال احمر قم اهدا شد.

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم در خصوص این فعالیت ها گفت: با توجه به نیاز مردم در این بخش ها و در راستای رفاه حال بیماران بانک تجهیزات امانی در این بخش ها فعال شد.

امیرحسین علیمردانی بیان کرد: از جمله تجهیزات موجود در بخش های کهک، پردیسان و جعفریه می توان به ۳۵ کپسول اکسیژن ۲۰ لیتری، ۱۵ دستگاه ویلچر و ۶ دستگاه ساکشن اشاره کرد.

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم، همچنین از اهدای یک دستگاه اکسیژن ساز توسط خیران به هلال احمر خبر داد و افزود: با توجه به ادامه بیماری کرونا و نیاز بخش عظیمی از بیماران مبتلا به کرونا به کپسول های اکسیژن؛ اهدای دستگاه اکسیژن ساز توسط خیران از خدمات ارزشمند در راستای خدمت به این بیماران به شمار می رود.

وی یادآوری کرد: در این راستا، یکی از خیران قمی یک دستگاه اکسیژن ساز به ارزش ۲۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به بانک  تجهیزات پزشکی امانی جمعیت هلال احمر استان قم اهدا کرد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 70635
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب