logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/06/22 - 15:27
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

افتتاح خانه هلال محله در شهرستان ابهر

مدیر عامل جمیعت هلال احمر استان زنجان گفت: یک باب خانه هلال در یکی از محلات شهر ابهر در کانون تبلیغاتی و آگهی رها این شهر با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان ابهر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان زنجان، شهرام میرزایی افزود: هم اکنون شهرستان ابهر دارای  21 خانه هلال است که امروز با افتتاح یک باب دیگر خانه هلال این تعداد به 22 خانه رسید.

وی گفت: هدف از راه اندازی خانه های هلال توسعه و گسترش آموزش های همگانی و کمک های اولیه ، آشنایی و نحوه مقابله مردم در سطح شهرها و روستاها با مخاطرات، حوادث و سوانح است.

مدیر عامل جمیعت هلال احمر استان زنجان گفت: مدیریت اولیه حوادث و سوانح توسط مردم تا رسیدن نیروهای امدادی و ارائه خدمات از دیگر اهداف مهم راه اندازی خانه های هلال است.

میرزایی تاکید کرد: هدف هلال احمر استان زنجان از گسترش آموزش همگانی و کمک های اولیه ،پاسخگویی به هنگام و مناسب توسط خود مردم آموزش دیده به حوادث است که به یقین خانه های هلال تاثیر بسزایی در گسترش این آموزش ها و افزایش تاب آوری در جامعه دارد.

وی گفت: هلال احمر خدمات عام المنفعه در سطح کشور، استان و شهرستان ها را ارائه می دهد که خانه های هلال می تواند بازویی برای اتصال نیاز نیازمندان به توان توانمندان باشد.

مدیر عامل جمیعت هلال احمر استان زنجان گفت: در جمعیت هلال احمر از غنچه های هلال در مهدهای کودک، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان می توانند داوطلبانه در هلال احمر فعالیت داشته باشند و آموزش همگانی و کمک های اولیه برای همه این گروه های سنی در خانه های هلال ارائه می شود.

میرزایی افزود:در خانه های هلالی که افتتاح و راه اندازی می شود بلافاصله عضو گیری آغاز و ارائه آموزش های همگانی نیز ارائه می شود.

وی ادامه داد: از ابتدی مرداد تا نیمه نخست شهریور امسال بیش از  یک هزار و 30 نفر از اعضای خانه های هلال در سطح این استان از آموزش های همگانی و کمک های اولیه بهره مند شده اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: طی این مدت بیش از 116 دوره آموزشی در خانه های هلال فعال برای اعضای این خانه ها برگزار شده است.

میرزایی افزود: فراگیران پس از گذراندن این دوره ها به آموزش کمک های اولیه 22 ساعته و آموزش همگانی هشت ساعته هدایت می شوند تا از آموزش های تخصصی نیز بهره مند شوند.

خدمات هلال احمر بی منت و شبانه روزی است

معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان ابهر نیز در ادامه با تاکید بر اینکه خدمات و تلاش های شبانه روزی نیروهای هلال احمر در امدادرسانی به مصدومان متاثر از حوادث و سوانح است، از این خدمات بی منت و داوطلبان هلال احمر قدردانی کرد.

حامد محمدی تاکید کرد: خدمات امدادی و آموزش همگانی یکی از مقوله های بسیار مهم در جمعیت هلال احمر است که این مهم با افتتاح و راه اندازی خانه های فعال در سطح ادارات، محلات، شهرها و روستاها در پیشگیری از خسارت های جانی و مالی در حوادث مهم خواهد بود.

معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان ابهر گفت: برگزاری این آموزش ها با حضور نیروهای هلال احمر در روستاها به صورت چهره به چهره آموزش موجب ارتقای تاب آوری در جامعه و افزایش اطلاعات مردم در خصوص چگونگی مقابله با حوادث و سوانح می شود و هر کدام از افراد آموزش دیده می توانند یک امدادگر در مواقع اضطراری باشند.

محمدی اظهار کرد: فرمانداری شهرستان ابهر، بخشداران و دهیاران از افتتاح خانه های هلال در سطح شهرها و روستاها استقبال دارند و ماه هم در کنار هلال احمر کمک کار تحقق اهداف این خانه ها هستیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 62015
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب