logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/12/08 - 07:45
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

امدادرسانی به بیش از 10 هزار نفر/ اسکان اضطراری 4300 نفر در 25 استان

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به آخرین جزئیات امدادرسانی در عملیات جوی 3 روز گذشته، از امدادرسانی به بیش از 10 هزار نفر، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به انجام عملیات امداد و نجات در سوانح جوی (کولاک برف/ آب‎گرفتگی) از تاریخ پنجم تا ساعت 6 صبح هشتم اسفندماه، گفت: در این بازه زمانی، 25 استان، شامل 74 منطقه (44 محور کوهستانی، 2 شهر و 28 روستا) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.


وی افزود: در این مدت زمان امدادگران به 10 هزار و 227 نفر امدادرسانی و برای 4386 نفر اسکان اضطراری فراهم کردند. 65 نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.


محمودی با اشاره به این که 276 تیم امددی در عملیات جوی شرکت کردند، ادامه داد: در این مدت 1141 امدادگر اقدام به رهاسازی 699 دستگاه خودرو از برف و تخلیه آب، گل و لای از 68 واحد مسکونی کردند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 150131
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب