امدادرسانی به 528 نفر متاثر از آبگرفتگی در آزادشهر و رامیان گلستان/ امدادرسانی ادامه دارد
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان از امدادرسانی به 528 فرد متاثر از آبگرفتگی در شهرستانهای آزادشهر و رامیان خبر داد و گفت: عملیات امدادرسانی در روستاهای قورچای و پاقلعه این استان همچنان، ادامه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر- گلستان؛ قاسم غریبآبادی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر در استان گلستان، با اشاره به وقوع سیل و آبگرفتگی در این استان، گفت: به دنبال بارندگیهای شدید عصر روز یکشنبه 29 مرداد و آبگرفتگی برخی از مناطق در شهرستان آزادشهر شامل محور خوش ییلاق، نوده خاندوز، قورچای و همچنین روستاهای پشمکی، سید کلاته، و روستای پاقلعه رامیان، نیروهای هلالاحمر به محل حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان افزود: در این عملیات، ۴۴ نیروی عملیاتی در قالب ۱۱ تیم از هلالاحمر با بکارگیری ۱۲ خودروی امدادی در عملیات شرکت کردند.
وی خاطر نشان کرد: از ساعات اولیه آبگرفتگی در روستای قورچای آزادشهر، نیروهای هلالاحمر گلستان در این روستا حضور پیدا کردند و تا صبح امروز به ۱۳۲ خانوار شامل ۵۲۸ نفر امدادرسانی کردند.
غریبآبادی افزود: در این مدت زمان، 132 باکس آب معدنی، ۱۳۲ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۲۶۴ تخته موکت، ۲۶۴ تخته پتو، به علاوه هزار قرص نان اهدایی در میان متاثرین توزیع شده است.
رهاسازی 108 خودرو
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان، ادامه داد: در محورهای خوش ییلاق، رامیان و روستاهای پشمکی و سید کلاته، رهاسازی 108 خودروی گرفتار در گل و لای توسط امدادگران انجام شد. ضمن اینکه محور برای عبور و مرور تخلیه شد و متاثرین به محل امن منتقل شدند.
غریبآبادی در پایان گفت: عملیات امدادرسانی همچنان در روستاهای قورچای و پاقلعه ادامه دارد.