logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/08/07 - 11:58
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام 33 عملیات امداد و نجات در استان یزد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد از وقوع 33 مورد حادثه و نجات 5 نفر در یک ماهه گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد؛ محسن حرازی زاده یزدی با اشاره به گزارش عملیات امداد و نجات در  مهرماه گفت: 33 عملیات امداد و نجات شامل: 8 عملیات جاده ای، 15 مورد خدمات حضوری، 4 مورد خدمات شهری ، 2 مورد صنعتی و کارگاهی  و 4 عملیات کوهستان در یک ماه گذشته انجام شده است.

حرازی زاده افزود: در این عملیات ها 66 نفر دچار حادثه شدند که 29 نفر از این افراد در حوادث جاده‌ای، 17 نفر در خدمات حضوری ، 8 نفر در خدمات شهری ، 2 نفر در صنعتی و کارگاهی و 10  نفر در عملیات کوهستان از خدمات هلال احمر بهره‌مند شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد افزود: به دنبال این عملیات 5 نفر نجات یافتند که هر 5 نفر توسط آمبولانس هلال احمر به نزدیک ترین مراکز درمانی انتقال داده شد.

خدمات رسانی 36  تیم به حادثه دیدگان

حرازی زاده افزود: 124 نفر از نجاتگران و امدادگران جمعیت هلال احمر استان در قالب 36  تیم به همراه 11 دستگاه آمبولانس در عملیات‌های امدادی حضور یافتند و نسبت به اجرای 2 مورد عملیات رها سازی با همراه داشتن تجهیزات لازم امدادی به خدمت رسانی به حادثه دیدگان پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 64586
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب