logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/07/01 - 13:14
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اهدای ۲ اندام مصنوعی به بیماران نیازمند سیستان و بلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از اهدای اندام مصنوعی به ۲ نیازمند در شهرستان شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان به همت خیّر و داوطلب گلستانی در قالب اجرای طرح نذر آب۳ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان؛ فرهاد میقانی گفت: با توجه به تجربه هلال احمر استان در برگزاری طرح های نذر آب و نیازسنجی های انجام شده؛ به همت اردوان طاهری خیّر و داوطلب گلستانی دو اندام مصنوعی شامل یک دست و یک پا به 2 معلولی که که توانایی تهیه عضو مصنوعی را نداشتند اهدا شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان، با اشاره به اینکه گیرنده این اندام ها یک پسر نوجوان و یک مرد بزرگسال هستند؛ افزود: اندام های اهدایی در طرح نذر آب۳ و در مرکز توانبخشی جمعیت هلال احمر شهرستان زاهدان قالب گیری و به اندام های این دو نفر وصل شد.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 62643
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب