logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/10/21 - 10:41
  • تعداد بازدید : 15
  • تعداد بازدیدکننده : 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید نماینده مردم قاین و زیرکوه از پایگاه کوهستان قاین در خراسان جنوبی

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در بازدید از پایگاه کوهستان قاین گفت: نیروهای هلال احمر به عنوان سربازان خط مقدم در صحنه ها و حوادث هستند.

به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان جنوبی؛ سلمان اسحاقی، اعتماد مردم به نیروهای هلال احمر را سرمایه ای عظیم دانست و افزود: حضور به موقع نیروها در صحنه حوادث و سرعت و دقت در امدادرسانی ها باعث جلب رضایت مردم شده است.

اسحاقی با اشاره به پروژه احداث پایگاه کوهستان قاین بیان کرد: در راستای جلب مشارکت ۳۰۰ میلیونی خیرین برای تکمیل این پروژه قول همکاری می دهیم.

محمدرضا رضایی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان نیز در حاشیه بازدید از پایگاه کوهستان در حال احداث قاین بیان کرد: عملیات اجرایی این پروژه از سال ۹۷ در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر با ۲۱۸ متر زیربنا آغاز شده است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی پروژه خبر داد و افزود: اتمام این پروژه نیازمند ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار است.

رضایی خواستار همکاری متولیان برای تامین مالی پروژه شد و گفت: احداث اینگونه از پروژه ها نقش بسزایی در افزایش سرعت عملکرد نیروها در رسیدگی به حوادث احتمالی و کاهش خسارت ها دارد.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 69172
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب