بانوی امدادگر هوراندی کیف پول پیدا شده در سیل را به صاحبش بازگرداند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی از بانوی نجاتگر هلال احمر این شهرستان بابت امانتداری و تحویل دادن اموال پیدا شده در سانحه سیل به صاحب آن قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمرآذربایجان شرقی، حمید منجم در این مراسم ضمن تقدیر از عمل خداپسندانه این نجاتگر، رفتار وی رابه عنوان یک نماد و الگو در بین نجاتگران دانست و گفت: همواره نجاتگران، رفتارهای نیک وخوب با همنوعان خود دارند.
مدیرعامل هلال احمر استان آذربایجان شرقی افزود: مهناز حسن زاده در حال انجام ماموریت و کمک به سیل زدگان بارش های اخیر، متوجه کیفی در حاشیه رودخانه شد که داخل آن مقداری طلا و پول نقد به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان بود.
گفتنی است؛ وی پس از تحویل کیف به هلال احمر هوراند و پیدا کردن شماره تماس، امانت را به صاحبش برگرداند.