logo

یکشنبه 05 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/11/16 - 13:44
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس جمهور خطاب به مردم خوی:

با خدمتگزاری هلال احمر آرامش دوباره به خوی بازخواهد گشت

رئیس جمهور در جمع مردم زلزله زده خوی گفت: با صبوری شما و خدمتگزاری دولت و برادران سپاه و هلال احمر و بقیه بخش‌ها کار دنبال می‌شود و آرامش دوباره به خوی باز خواهد گشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در جریان سفر به خوی و بازدید از مناطق زلزله این شهرستان در حضور جمعی از مردم این منطقه اظهار داشت: مردم این منطقه همراه با انقلاب و نظام بودند، شهدایی را تقدیم انقلاب کرده‌اند، مردمان باصفا و با صمیمیتی هستید.


وی تصریح کرد: وظیفه دولت و همه ماست، اگر می خواستم در تهران بنشینم، گزارشات برای من می آمد، اما واقعا احساسم این بود تا خودم نیایم و از نزدیک شرایط را نبینم، اگر نیازهایی هست حتما سریع باید مرتفع شود، ان شاء الله سریع مرتفع شود تا مردم بیشتر از این دچار مشکل نشوند.


رئیس جمهور همچنین بیان کرد:‌ان شاءالله در خدمت شما خواهیم بود، آن چه از ما بر می‌آید، پی‌گیری می‌کنیم، شما ان شاءالله با صبوری این شایعات را پشت سر بگذارید، شایعات می‌خواهد دل مردم را خالی کند به این‌ها توجه نکنید با صبوری شما و خدمتگزاری دولت و برادران سپاه و هلال احمر و بقیه بخش ها کار دنبال می‌شود و آرامش دوباره به خوی باز خواهد گشت.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 122806
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب