logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/03/06 - 14:28
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
درویش پور مطرح کرد:

برگزاری انتخابات مجامع هلال احمر در‌ مردادماه

معاون امور استان‌های جمعیت از برگزاری انتخابات مجامع هلال احمر در مردادماه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ جلسه دبیرخانه انتخابات مجامع هلال احمر با حضور اعضا در محل ساختمان صلح برای بررسی زمان انتخابات مجامع برگزار شد.
در این جلسه علی درویش پور، معاون امور استان‌های جمعیت هلال احمر گفت: دستورالعمل انتخابات مجامع لازم الاجراست و باید در این عرصه با دقت عمل شود.
وی افزود: ارائه گزارش اقدامات انجام شده برای برگزاری مطلوب انتخابات مجامع هلال احمر ضروری است و این امر باید منتج به افزایش مشارکت داوطلبان و اعضا در انتخابات هلال احمر شود.
درویش پور ادامه داد: برگزاری الکترونیکی انتخابات مجامع نیز مساله ای است که باید با دقت مورد آمایش قرار گیرد.
وی افزود: به تعویق افتادن زمان انتخابات مجامع به علت همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری امری اجتناب ناپذیر است و به همین علت تصمیم بر این شد تا انتخابات مجامع هلال احمر در مردادماه برگزار شود.
این مقام مسئول در هلال احمر خاطرنشان کرد: تصمیم گیری‌ها باید به صورت کارشناسی و تخصصی باشد تا انتخابات بدون هیچ کاستی برگزار شود. در این مسیر امنیت انتخابات بسیار حائز اهمیت است و رعایت قانون و عمل به آیین نامه اولویت دارد و باید طبق آن انتخابات مجامع برگزار شود.
وی افزود: صرفا تغییرات آیین نامه به استان‌ها ابلاغ می‌شود و تمامی مراحل باید طبق دستورالعمل قبلی برگزار شود. بر همین اساس اعضا می‌توانند تا ۱۲ خرداد ثبت فعالیت ها را انجام تا در انتخابات شرکت کنند.
درویش پور تصریح کرد: آموزش نحوه برگزاری انتخابات از هفته آینده شروع می‌شود. نباید فراموش کرد که هلال احمر یک مجموعه مردمی است و مردمی‌بودن هلال احمر باید به صورت جدی با برگزاری این انتخابات مورد توجه قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 155817
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب