بهره مندی بیش از 740 نفر از آموزش کمکهای اولیه در زنجان
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: بیش از 740 نفر از شهروندان از آموزش کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان زنجان، فیروز رجایی افزود: کمک های اولیه شامل اقداماتی است که هنگام وقوع حوادث، برای جلوگیری از مرگ، پیشگیری از صدمات و عوارض بعدی، کاهش درد و رنج مصدوم قبل از رسیدن افراد حرفه ای و انتقال مصدوم به مراکز درمانی انجام می شود.
وی اظهار کرد: آموزش کمک های اولیه برای همه افراد جامعه لازم و ضروری به شمار می رود و با استفاده از آموزش، یادگیری، تمرین و تکرار می توان جان مصدوم را نجات و از آسیب های بیشتر جلوگیری شده، درد و رنج جسمی و روحی وی را کاهش و موجب افزایش بهبودی مصدوم شویم.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: 368 نفر از کارکنان دستگاه های اجرایی و عموم مردم بهره مند از آموزش کمک های اولیه شده اند. علاوه بر این آموزش های آمادگی در برابر مخاطرات نیز برای 375 نفر ارائه شده است.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: آموزش کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات در شهرستان های ماهنشان، طارم، ابهر، ایجرود، زنجان، خرمدره و خدابنده ارائه شده است. این آموزش ها توسط مربیان آموزشی جمعیت هلال احمر استان در پارک های شهرها و ادارات و مکان های عمومی برای شهروندان به مناسبت هفته کمک های اولیه ارائه شده است.
وی با بیان اینکه در این زمینه هشت نشست مجازی برگزار شده است، ادامه داد:علاقمهندان برای فراگیری آموزش های مورد نیاز توسط هلال احمر می توانند به حوزه آموزشی شعبه های هلال احمر در شهرستان های زنجان، ماهنشان، خدابنده، طارم، خرمدره، ایجرود و ابهر مراجعه کنند.