بیش از 12 هزار مسافر از خدمات بشردوستانه جوانان هلال احمر چهارمحال و بختیاری بهره مند شدند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری گفت: از ۲۵ اسفند تا ششم فروردین، 12 هزار 90 مسافر از خدمات بشردوستانه جوانان در پست های نوروزی بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری؛ ایرج کیانی بروجنی گفت: ۱۰ هزار و ۳۵۱ نفر آموزش مهارتهای ترافیکی، ۵ هزار و ۹۹۱ نفر مشارکت کننده در طرح بهرفت، ۳ هزار و ۶۳۷ نفر از فضای دوستدار کودک ، ۲ هزار و ۴۸۹ نفر از خیمه های نماز ، یک هزار و ۷۴۹نفر از پویش چلچراغ بهره مند شدند.
کیانی با اشاره به مشارکت 391 عضو جوان داوطلب در طول اجرای طرح نوروزی تا کنون گفت : ۹ هزار و ۴۳۷ مورد خدمات فرهنگی و آموزشی شامل راهنمایی مسافرین به نقاط ایمن و اماکن فرهنگی ، تفریحی و عمومی ، آموزش مهارت های ترافیکی، دعوت به پویش ملی بهرفت، چلچراغ و جشنواره ملی رفیق خوشبخت ما ارائه شده است.
وی در ادامه افزود: تا کنون ۴ هزار و ۷۰۹ بروشور، نقشه و جوایز توسط تیم های سحاب توزیع شده است.
کیانی با اشاره به استقرار ۷۳ نیروی امدادی در پایگاه های امدادونجات جاده ای در ایام نوروز خاطر نشان کرد: ۱۵۷ حادثه دیده توسط امدادگران و نجاتگران هلال احمر در طی وقوع ۱۸ حادثه امدادرسانی شدند.