توزیع لوازم خانگی میان 55 خانوار سیل زده در کرمان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از توزیع اقلام زیستی و مایحتاج به ارزش یک میلیارد و 400 میلیون تومان میان 55 خانوار متاثر از سیل توسط یک خیر داوطلب خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر-استان کرمان؛ رضا فلاح بیان کرد: همه ساله در فصل های مختلف سال بر اثر بارندگیهای شدید، طغیان رودخانهها، سیل و آبگرفتگی در نقاط مختلف استان کرمان، بخصوص در جنوب و شرق استان کرمان رخ می دهد.
وی با اشاره به وقوع سیل و بارندگی در اردیبهشت ماه سال جاری در 14 شهرستان افزود: جمعیت هلال احمر استان کرمان با هماهنگی سازمان داوطلبان و همکاری بنیاد خیریه حاج اکبر ابراهیمی، 220 دستگاه لوازم خانگی و 165 تخته فرش و پتو به ارزش ریالی یک میلیارد و 400 میلیون تومان در بین 55 خانواده متاثر از سیل توزیع کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این اقلام زیستی در شهرستانهای کهنوج، ریگان، بم، رودبارجنوب، جازموریان، جیرفت، عنبرآباد، فاریاب، منوجان، قلعه گنج، راور، زرند، کرمان و رابر توزیع شده است.