logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/10/11 - 09:54
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع 200 بسته معیشتی در محلات کم‌برخوردار هرمزگان در قالب طرح 2020

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان با اشاره به کاهش آلام نیازمندان از توزیع 200 بسته معیشتی در 10 محله کم‌برخوردار این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان، ضمن اعلام این خبر گفت: در قالب طرح 2020 که با هدف محرومیت‌زدایی و کمک به اقشار آسیب‌پذیر جامعه اجرا می‌شود، 200 بسته‌ معیشتی شامل اقلام ضروری مانند برنج، روغن، حبوبات و مواد غذایی دیگر تهیه و در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شده است.


سلحشور افزود: هدف از اجرای این طرح، ایجاد امید و لبخند بر لبان نیازمندان و کمک به بهبود وضعیت معیشتی آن‌هاست.


وی با اشاره به مشارکت داوطلبان در اجرای این طرح ادامه داد: ارزش ریالی بسته‌های معیشتی بالغ بر 2 میلیارد ریال است؛ این بسته‌ها در 10محله از 47 محله هدف گذاری، توزیع شده است.


مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان در پایان با اشاره به اهمیت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه، بر تداوم اجرای طرح‌های عام‌المنفعه هلال‌احمر و کمک به بهبود وضعیت معیشتی نیازمندان تأکید کرد.



  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 166558
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب