logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/11/20 - 08:54
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع 2750 بسته معیشتی و بهداشتی میان متاثران از کرونا در قائمشهر

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان قائمشهر از مشارکت ستودنی داوطلبان عضو این جمعیت در تهیه و توزیع 2750 بسته معیشتی و بهداشتی ویژه متاثران از بحران کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران، وحید نصیری گفت: از آغاز همه گیری کرونا و متعاقب آن بروز مشکلات معیشتی برای شماری از اقشار کم برخوردار و آسیب پذیر، داوطلبان عضو جمعیت هلال احمر شهرستان قائمشهر، برای کمک به همنوعان نیازمند نسبت به تهیه و توزیع 1600 بسته معیشتی و 1150 بسته بهداشتی میان نیازمندان اقدام کردند. 

وی همچنین گفت: در طرح ناظران سلامت نیز 1000 نفر از جوانان، داوطلبان و امدادگران این جمعیت به بیش از 20 هزار نفر از شهروندان قائمشهری خدمات لازم مشاوره ای و توصیه های بهداشتی مرتبط با کرونا را ارائه کردند.

نصیری با اشاره به تولید و توزیع 16هزار ماسک توسط داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان قائمشهر افزود: تمامی خانه‌های داوطلب این شهرستان با تمام ظرفیت و تلاش حداکثری در راستای برنامه مهار ویروس مرگبار کرونا مشارکت دارند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 71325
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب