logo

سه شنبه 31 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/10/08 - 15:49
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
درخواست هلال‌احمر فلسطین از مجامع بین‌الملل:

جان ۱۴ هزار آواره در خطر است/ برای حفاظت از بیمارستان‌ها و آوارگان فورا مداخله کنید

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر، حمله صهیونیست‌ها به بیمارستان الامل در غزه و شهادت ۱۰ فلسطینی را محکوم و تاکید کرد: طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشردوستانه، حمله به مراکز درمانی، امدادگران، کادر درمان و غیرنظامیان ممنوع و محکوم است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ راضیه عالیشوندی، معاون امور بین‌الملل جمعیتهلال‌احمر با اشاره به بیانیه روز گذشته هلال‌احمر فلسطین (در تاریخ ۲۸ دسامبر ۲۰۲۳، ۷ دی ماه ۱۴۰۲)،هدف قرار گرفتن بیمارستان الامل توسط نیرو‌های اشغالگر را محکوم کرد و خواستار حفاظت فوری ازبیمارستان‌ها در حملات نظامی رژیم اشغالگر صهیونستی شد.


متن بیانیه هلال‌احمر فلسطین که روز گذشته و پس از حملات ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستانالامل صادر شده، به شرح زیر است:


جمعیت هلال‌احمر فلسطین گلوله باران امروز رژیم اسرائیلی را در نزدیکی بیمارستان الامل در خانیونس که به شهادت 10 نفر و زخمی‌شدن حداقل 21 نفر منجر شد را محکوم می‌نماید. این حمله پس ازگلوله باران روز گذشته ارتش رژیم اشغالگر در مقابل بیمارستان الامل صورت گرفت، که منجر به شهادت31 نفر و مجروح شدن 25 نفر دیگر شد. در میان مجروحین، افرادی در مقابل بیمارستان حضور داشتندو همچنین افراد آواره که بدنبال سرپناه در محل بیمارستان هستند. مقر جمعیت هلال‌احمر فلسطین وبیمارستان ۱۴ هزار نفر آواره را اسکان داده است، آوارگان به دلیل بمباران مداوم اسرائیل که جان آنها راتهدید می‌کند، پس از ترک اجباری خانه‌هایشان، بدنبال پناهگاه امنی هستند.


جمعیت هلال‌احمر فلسطین، نگرانی عمیق خود را در خصوص امنیت پرسنل بیمارستان و مقر جمعیتهلال احمر به ویژه از آخرین هدف قرار دادن بیمارستان‌ها ابراز می‌نماید. امروز پنجمین هدف قرارگرفتن بیمارستان و اطراف آن در کمتر از یک هفته است. رژیم اشغالی روز گذشته طبقات بالایی مقرجمعیت هلال‌احمر فلسطین را نیز مورد هدف قرار داد و گلوله باران نمود که این امر به زخمی‌شدنتعداد زیادی از آوارگان و همچنین شبکه ارتباط رادیویی VHF متحمل خسارت شد. آسیب این شبکه، کهتنها وسیله ارتباطی در جریان قطع ارتباطات می‌باشد چالش بزرگی برای آمبولانس‌ها و کارکنان اورژانسدر دسترسی به مجروحین و بیماران است. شایان ذکر است که چند روز گذشته، پهبادی به کودک آوارۀ۱۳ ساله‌ که داخل ساختمان جمعیت هلال‌احمر فلسطین بود شلیک کرد، که به شهادت وی منجر شد.


افزایش و تشدید در هدف قرار دادن مجاورت بیمارستان الامل در چند روز گذشته به عنوان مقدمه‌ایبرای مستقیماً هدف قرار دادن آن در نظر گرفته می‌شود و ما از اتفاقاتی که قرار است برای بیمارستانالقدس جمعیت هلال‌احمر فلسطین در شهر غزه صورت پذیرد، ترس و واهمه داریم که به دلیل هدفقرار گرفتن، محاصره، بیمارستان از دسترس خارج شده و فعالیت نمی‌کند و مجددا از ورود کمک‌هایبشردوستانه و تجهیزات پزشکی پیشگیری و ممانعت صورت می‌گیرد.


جمعیت هلال‌احمر فلسطین، براساس حقوق بین‌الملل بشردوستانه، کنوانسیون‌های ژنو و پروتکل‌هایالحاقی آن، از جوامع بین‌الملل و شرکا نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر، خواستار مداخلهفوری و سریع در خصوص حفاظت از بیمارستان الامل، کادر درمان، مجروحین، بیماران و همچنینمحافظت از ۱۴ هزار آواره است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 146896
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب