logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/03/05 - 14:31
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خانواده های معظم شهدا و ایثارگران بزرگ ترین یادگاران دفاع مقدس هستند

به مناسبت سوم خرداد سالروز عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، مدیرعامل و جمعی از مسئولین جمعیت هلال احمر استان قم با جانباز خانم طاهره مظفری دیدار کردند و ضمن ادای احترام به این خانواده یاد و خاطره جانبازان این سرزمین را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم؛ محمدرضا بهرامی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در این دیدار اظهار کرد: جان‌فشانی‌ها و سلحشوری‌های رزمندگان دفاع مقدس، به‌عنوان اسطوره استقامت، وفاداری و صبر و همچنین شجاعت و دلاوری در دفتر رشادت‌های انقلاب اسلامی ثبت‌شده است و دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخار بزرگی است.

بهرامی افزود: خانواده های معظم شهدا و ایثارگران بزرگترین یادگاران دفاع مقدس و میراثی گران‌بها هستند و همه ما مدیون شهدا و خانواده بزرگ ایثارگران هستیم.

وی ادامه داد: هدف از دیدار با خانواده های ایثارگران، ارج نهادن به مقام شامخ ایثارگران و الگوگیری از این خانواده ها در راه مسیر معنوی زندگی و زنده نگه‌داشتن دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم تصریح کرد: حفظ و ترویج فرهنگ و روحیه ایثارگری رزمندگان دوران دفاع مقدس، می‌تواند علاوه بر زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آن ها، تأثیر به‌سزایی در تربیت نسل‌های بعدی کشور داشته باشد، چراکه با حفظ این روحیه می‌توان به قله‌های رفیع سعادت و خوشبختی در عرصه‌های مختلف رسید.

بهرامی خاطر نشان کرد: امروز امنیت، آرامش و آسایشی که در جامعه وجود دارد، مدیون رشادت‌ها، فداکاری و ایثارگری‌های خانواده معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان سرافرازی است که با اهدای جان و هستی خود از کیان این سرزمین دفاع کردند.

گفتنی است: جانباز خانم طاهره مظفری در بمباران هوایی رژیم بعثی عراق در دوران جنگ تحمیلی در روز سوم خرداد به درجه جانبازی نائل آمده است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 78502
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب