logo

دوشنبه 20 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/01/25 - 12:24
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر در مراسم معارفه: صد روز مسئولیت سنگینی را برعهده داشتم

دبیرکل جمعیت هلال احمر با قدردانی از خدمات شهدای عرصه سلامت گفت: رئیس جدید جمعیت هلال احمر با توجه به سابقه مدیرعاملی در استان ایلام با جمعیت هلال احمر بیگانه نیست و به اندازه کافی مسلط به امور هلال احمر است که این یک حسن محسوب می شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر محمودرضا پیروی در جلسه معارفه رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه از 12 آذرماه تا ۲۲ اسفندماه سال 98 (۱۰۰ روز) همزمان عهده‌دار عنوان دبیرکل بوده و هم مسئولیت‌های رئیس را برعهده داشته افزود: با توجه به وقایع ماه های اخیر و شرایط خاص کشور، تلاشمان این بوده تمرکزمان بر اهداف باشد و به دور از هر حاشیه ای به متن بپردازیم و خدمات خوبی را ارائه دهیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر پیگیری افزایش حقوق کارمندان، تمدید عمر ۱۰ فروند بالگرد، فراهم شدن مقدمات خرید ۳ فروند بالگرد و جلوگیری از تضییع حقوق هلال احمر در برخی پروژه‌ها و فعالیت‌ها را از جمله فعالیت‌های این مدت برشمرد و افزود: متاسفانه در این ماه های اخیر ما درگیر سیل در استان سیستان و بلوچستان بودیم که برای امدادرسانی  ۴۰۰ تن مواد غذایی از تهران به مناطق سیل زده ارسال و بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان کمک نقدی جمع آوری شد و بسیار خرسندیم توانستیم خدمت خوبی انجام دهیم. 
وی وقوع زلزله در استان های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی را از دیگرحوادث این مدت برشمرد و گفت: متاسفانه ۳هزار تخریب کامل در مناطق زلزله زده رخ داد و  ۴هزار چادر و سایر اقلام امدادی توزیع شد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: «امیدوارم مسئولیتی که در این مدت بر عهده‌ام بوده به خوبی انجام داده باشم و اکنون این امانت را تحویل رئیس جمعیت هلال احمر می دهم و اگر خطا و کاستی بوده از همه عزیزان طلب عفو و بخشش دارم. امیدوارم دعای خیرشان بدرقه راهمان باشد.»
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 55186
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب